twenty six: i have waited this

3.3K 279 78
                                    

Zil çaldığında Ellie çok heyecanlıydı. Annesi ve babası evde değildi, olsalar da kızlarının ilk ve tek aşkına bir şey demezlerdi. Sonuçta 17 yaşındaydı.

Derin bir nefes alarak kendine son kez aynada baktı. Saçlarını mora boyatmıştı, umarım bu değişimini beğenirdi. Gözlerini kapatarak kapıyı açtığında karşısında Camila'yı görünce şaşırdı.

"Merhaba, sen?" Zorla yutkunarak dudaklarını yaladı.

"Ben Ellie" Güldü. Gülüşü sinir bozucuydu.

"Shawn söz etmişti" diyerek içeriye bakındı. "Shawn birazdan gelecek"

Başıyla onayladığında uzun bir süre bakıştılar. Ellie en korkutucu bakışlarını atmaya çalışırken Camila sevimlice (!) gülümsüyordu.

"Beni içeri almayacak mısın Ellie?" Dedi gülümseyerek. Ellie istemeyerek kapıyı araladı. Camila içeri girdiği an arkasını döndü ve belinde iki kaslı kol hissetti. Shawn olamazdı, değil mi?

Shawn çenesini Ellie'nin omuz boşluğuna yerleştirdiğinde Ellie gıdıklanmıştı. Dudaklarını birbirine bastırarak sağ tarafına baktı ve yıllarca sadece ekranlarda gördüğü her şeyini yakından inceledi.

Sevimli bir suratı vardı, yüzündeki tüyler yok denecek kadar azdı. Dişleri önceden tel taktığı için muhteşemdi. Pembeleşmiş dudakları kalın ve uzundu.

Shawn Mendes "Kusursuz insan yoktur" sözüne tepki olarak doğmuş olmalıydı.

"Sürpriiiiz!" Diyerek onu kendine döndürdüğünde Ellie ona sıkıca sarıldı. Shawn karşılık verdiğinde kokusunu içine çekerek bu anın hiç bitmemesini diledi.

"Bu anı çok uzun zamandır bekliyordum" dedi Ellie mırıldanarak.

"Ben de"
Ay miribaağ

Bu bölümü kendime ithaf ediyorum vlrpfürfpieğxled

Sınav haftam ve iki hafta bölüm gelmicek haberiniz olsun

blue ticks | mendes (✔)Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin