twenty seven: do you want to come my concert?

3.4K 266 130
                                    

İçeri geçtiklerinde Ellie Shawn'ın elini sıkıca tutuyordu. Camila karşı koltuktaydı ve bakışları sevimliceydi (!). Shawn birbirine kenetlenmiş ellerine baktı, ten uyuşmazlığı fazlaydı. Ellie sütten çıkmış gibi beyazdı.

"Ee, nasıl tanıştınız?" Dedi Camila gülerek. Shawn Ellie'e bakarak sırıttı.

"Instagram'da resimlerin altına yorum yaparlar, bilirsin" Dudaklarını yalayarak Shawn'a baktı. "Birini aldım ve mesaj attım. O çıktı"

Hepsi beraber evi inleten bir kahkaha attıklarında Shawn Ellie'i izliyordu. Çok kez aşık olmasına rağmen Ellie farklıydı. Onun yanında kendi olabiliyordu, onu kendi olduğu için seviyordu.

"Ama hala anlamadığım bir şey var Shawn" dedi Ellie vücudunu ona döndürerek. "Numarayı yoruma yazan hesap sana hiç mesaj atmadı mı?"

Shawn melekleri kıskandıran kıkırtısıyla gözlerini kıstı. Oyunu açığa çıkmıştı.

"Aslında o benim açtığım bir hesaptı" derken gülmeye devam etti. "Oltasını atan bir balıkçı gibi mesaj bekledim ve sen attın"

Shawn'ın o gün canı sıkılmıştı. Sahte bir hesap açıp resimlerini beğendi ve son resmin altına "Bu Shawn Mendes'in numarası! %100 garantili!" Yazdı. Birkaç dakika sonra mesaj geldiğinde profil fotoğrafına baktı. Kendisini görmek biraz onu şaşırtmıştı.

"Tanrım, bir can sıkıntısıyla birbirinizi bulmuşsunuz! Çok şekersiniz!" Dedi Camila ve ayağa kalktı. "Ben gitsem iyi olur, sizi yalnız bırakayım"

Camila gittiğinde, Shawn Ellie'e baktı. İçten bir şekilde ona gülümsüyordu. Gözleri dudaklarına kaydığında ciddileşti. Etli ve doğal kırmızı dudaklarının tadına bakmak istiyordu.

Yavaşça kollarını beline sardığında Ellie de kollarını omuzlarına yerleştirdi.

"Seni burada öpsem, ne yaparsın?" Güldü. Alt dudağını ısırarak Ellie'e yaklaştı. Yavaşça onu öptüğünde, gözlerini kapattı.

Ellie karşılık verip ellerini boynuna koydu. Geri çekildiklerinde Ellie kıkırdadı.

"İlk öpücüğüm değildi, ama en iyi öpücüğümdü"

Ayy miribağ

Zoa -bunu demesem ölürdüm-

YARIN SGFG Yİ ALIYOM YO YE

Bu bölümü Gamzeye adıyom fşeşşxiwxpşexieüflşepf çok ısrar etti cnm clşfğwşd

Hadi görüşürüz

FİNALE SON 2 BÖLÜM ZOA

blue ticks | mendes (✔)Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin