part 11*

6.4K 181 17
                                    

Harry;
Jebem ti sveti kurac. Gurnem ju u hodnik i nabijem uz zid. Neće mi ovo neka kurva upropastiti.

- Šta želiš?!- nabijem joj se u facu i miris jeftinog parfema ušao mi je u nosinice. Ona nije kao Rom. Njena koža ne miriši poput ruža, kosa joj ne miriši poput prekrasnog mirisa citrusa i cvijeća, nije mekana i svilenkasta već zaudara po alokolu i cigaretama i oštra je, kruta. Ta kosa koja mi ne do jučer bila dovoljna sada mi je odvratna.
Šminka joj je bezprijekorna, Romanova je razmazana od suza zadovoljstva i mojih usana. Kosa joj je savršeno namještena i zalakirana, a Romanova zamršena od mojih ruku. Slika Roman kako svršava našla mi se pred očima i osmijeh mi je skoro pa pobjegao.

- Tebe.- htjela je prisloniti svoje priproste usne na moje koje su još uvijek osjećale dodir Romanovih usana.

- Da se nisi usudila.- gurnuo sam je od sebe i pala je na pod.
- Ako se pojaviš samo kilometar blizu meni policiju ti zovem radi uznemiravanja. Što misliš kome će prvo povjerovati?- pogledao sam je sa gađenjem u očima i okrenuo sam se. Zastrašio sam ju. Ili bar mislim da jesam. Moje duge noge brzo su se našle pred mojom sobom iz koje se čulo kako završava Arabella.

Otvorio sam vrata i ugledao kako malena vila pleše po sobi tako seksipilno. Svjetlo je bilo slabo i u sobi vruće, a pjesma The hills je počinjala. Svaki mišić u mome tijelu se napeo dok sam ju gledao kako se igra sa sobom. Kako joj kosa pada preko ramena i njene smeđe oči blago zatvorene. Više nisam mogao izdržati i prišao sam joj i prislonio joj usnice na moje. Rukama sam ugrabio njenu stražnjicu i bedra joj ovio oko mojih bokova. Zastenjala je kada sam joj ugrizao usnicu. Prislonio sam ju na krevet što sam laganije mogao s obzirom na pulsirajuću želju. Usne sam spustio na njene bradavice i grickao jednu dok se moja ruka posvetila drugoj. Stenjala je iz grla i topla se pod menom. Prsti su mi skliznuli u njenu vlažnu unutrašnjost. Rukama je obrgrlila moj vrat zube zarila u moje rame. I iz nje i mene proizišo je životinjski uzdah. Više se nisam mogao suzdržati i skinuo sam sve sa sebe i ušao u nju. Savršeno mi je pristajala. Savršeno se obavila oko mene. Izdah je izašao iz mene. Nisam ni znao da sam zadržao zrak u plućima. Isprepletao sam svoje prste i njezine i pritisnuo svoje usne na njene. Ruka joj je zalutala u moju kosu a moja na njenu stražnjicu i snažno je pritisla. Stavila je noge oko mog struka želeći me još više, bliže, jače. Ovaj put sam ušao u nju svom snagom zbog čega je odvojila svoje usne od mojih i vrisnula. Zločesti osmijeh mi se pojavio na usnama kada je ponovno vratila svoje usne na moje i još strastvenije poljubila i nagnala me da se ponovno tako zabijem. Još jednom. I još jednom. Sve dok nije vrisnula moje ime i ja njeno. Ispred očiju mi je zamaglilo i zabjelilo. Pao sam na nju pridržavajući se laktovima da je ne zgnječim svojom težinom. Kosa joj se zaljepljena za čelo i ruke su joj i dalje bile oko mene.

-Mislim da imam novu najdražu pjesmu. - pogledala me onim sanjarivim očima i poljubila me tako opojno da mi se želja vratila, a još sam bio u njoj.

-Hoćemo li vidjeti što ja mogu za tebe učiniti?- lagano me gurnula sa sebe i bacila na krevet tako da je iznad mene. Poljupce je ostavljala osve od usana do korjena mog kurca.
Pogledala me kroz trepavice i vragolasto se nasmiješila.

***

- Čuo sam da je jučer Roman bila kod tebe.- gledao sam u mobitel i twitter. Moja rutina za vrijeme doručka samo ovaj put sam čitao što sve ljudi kažu za Roman i mene.

- Molim?- uopće nisam slušao što dečki govore. Louis me je pogledao iziritirajućim pogledom i zakolutao očima dok su se Liam i Niall smijali.

- Čuo sam da je Roman bila kod tebe sinoć. - ponovno je izrekao rečenicu, a meni se na usnama prostro smiješak kada sam se sjetio sinoć.
Šta ta cura može sve sa jezikom.

- Mislim da smo svi čuli- zanemario sam Liamov komentar i lijepo i uljudno odgovorio.

- Aha. Da još uvijek je samo spava.- ponovno sam se nasmiješio samo ovaj put više. Zaspala je na meni. I to tako čvrsto da nije ni primjetila da sam ustao, otuširao i poljubio ju u čelo.

- I ja bi spavao nakon takve noći.- Liam me je pogledao sa smijehom u očima. Osmijeh mi je izbljedio dok je dečkima bivao sve veći.

- Molim?- žlica mi je pala u zdjelicu sa žitaricama.

- Hajde stari ko nebi čuo kad se se glasali kao divlje životinje. Da nisam pričao sa upraviteljem još bi vam par puta dolazio jer su se gosti žalili na buku.- upravitelj je dolazio u apartman, a Roman i ja nismo čuli. Ovo me je bogme nasmijalo.

- Harry. Roman se ustala. Ili barem pokušava- Niall je izjavio gledajući u mobitel.

- što misliš pod tim 'barem pokušava'. Stani nemoj odgovoriti na to.- Podignem ruku u zna da prestane pričati.

- A daj. Zar stvarno ne želiš znati?- Niall crven od smijeha maše mi mobitelom pred očima.
Izignoriram njih troje i ustanem se sa stola skrivajući smiješak na licu. Jadna Roman se ne može ustati. Sto posto ju sve boli tamo dolje. Mislim i da bi mene boljelo nakon 4 puta takvog sexsa. Cijelim putem se smiješkam kao nekakva zaljubljena budala. Ali ja nisam zaljubljen. Ona je vražji bombončić.
Ne nisam zaljubljen u njenu meku kosu, svilenu kožu, pune usne, malo, mekano, oblo tijelo.....
Ne nisam zaljubljen.
....

- Čujem da ne možeš ustati?- kažem zezajući ju. Ona leži u krevetu okružena bijelom posteljinom. Njena smeđa kosa i tamnija koža daju kontrast bijeloj čistoći.

- Da pa. Krivo si čuo. Ja sam sasvim uredu.- nasmijem se naglas. Sjela je i nije se ni potrudila pokriti grudi.

-Onda dođi meni.- raširio sam ruke čekajući da mi dođe u zagrljaj. Napravila je nešto sa nosićem izgledajući previse previše slatko.

- Dobro.- ustala se i otkrila svoje golo tijelo.

- Šta je? Već si me vidio golu ne ponašaj se ko dijevac.- stala je i krenula jedan korak te ponovno stala.

- Znaš mogao bi ti doći mene zagrliti. Ako se već toliko želiš grliti. - nasmijem se ne odgovarajući na njenu sarkastičnu rečenicu. Napravila je još jedan korak i odustala.

-Boli me briga! I da boli me među nogama i šta ću sad? Ništa spavat ću!- okrenula se i pošla se baciti u krevet ali ja sam ju svojim dugim rukama brzo zagrlio sa leđa i glavu pritisnuo uz njen vrat.

- Sad ćemo se odmarati, možemo se i maziti što god želiš. Naručiti cemo čokoladu. Može? -
Klmimnula je glavom i okrenula se jače me zagrlivši.
Podigao sam ju i spustio na krevet te pokrio.

- Idem naručiti puno čokolade u svim obicima i nešto za piti.- ostavio sam tamo svoje ključeve i stvari te se prošetao u drugu sobu apartmana.
Naručio sam čokolade u svim oblicima. Od torte do vruće čokolade. Sve za nju. Bože ponašam se kao zaljubljena budala.

- Harry? Tko je Sara? - mislim da sam progutao svoje srce.

In all the right ways. [COMPLETED]Where stories live. Discover now