part 9

4.9K 182 12
                                    

Molim vas komentiraje♡

Harry;

K vragu gdje je ona? Već sam ju najmanje deset puta zvao, a ona se ne javlja. Valjam se po krevetu kao luđak i ne mogu zaspati dok ne čujem da je ona kod kuće.U krevetu. Sama. Bez ikakvog muškog dodatka u krugu od 4 kilometra od nje. Iako sam sam sebi rekao da je neću više zvat, prsti me svrbe od želje da ju nazovem.

Okrenuo sam se na leđa. Pa na trbuh. Pa na bok. Bolje reći buljio sam u mobitel kod da mi život ovisi o tome. Već je prošla ponoć kod nje, a ona i dalje ne zove ili bar da poruku šalje.

Ponovno sam se okrenuo na leđa kada je mobitel zavibrirao i zasvijetlio. Kao da me netko probo žeravicom uspravio sam se i dohvatio mobitel.

-Da?- nisam ni pogledao tko me zove jer sam jedino želio da me ona zove.

-Harry?- glas joj je bio veseo i pomalo zadihan. U glavi su mi se odmah stvorile slike nje gole sa drugim muškarcem koji je ima na svakom načinu u tome prokletom stanu.

-Gdje si?- ruka mi je odletjela u i ovako neurednu i znojnu kosu.

-Ah da. Pa kući sam. Carla i ja smo se naganjale jastucima i tukle. Pobijedila sam ju.-

-Laže sve ona laže! Ja sam nju pobijedila!- Carlin glas me smirio u dubinu duše. Kod kuće je i sa Carlom koja je odbojni magnet za sve muškarce koji žele nešto s njom kada ona ima dečka. Vjerujem joj užasno mnogo. Ona je vrlo brzo zaradila moje povjerenje svojom iskrenošću i smjelosti. Nasmijao sam se lagano u mobitel i Romanov me smijeh toplo dočekao.

-Gadura ne želi priznati da je luzer. Što ti radiš? Šta nije kod tebe negdje oko jedan na večer? - u glasu joj je i dalje smijeh i veselje.

-Da tako nekako. Nisam mogao spavati. Kada sam se zabrinuo za tebe.- nasmijala se glasnije.

-Carla! Beba me zvala kao luđak jer nije mogla da zaspi da mi ne čuje glas!- nasmijao sam se njenoj zezanciji. Calin smijeh se prelomio skupa sam mojim tihim.

- Hej. Pokušao sam biti romantičan i-

-Ništa i. Ti si beba. Mala bebica. Smislila bi ja nešto bolje, ali Carla prčka nešto po pećnici pa sam skoncentrirana na to.- kroz isprekidani smijeh je govorila dok se meni smiješak nije skidao sa lica dok sam zamišljao nju i Carlu kako pokušavaju kuhati. Carla bi vjerojatno polupala pola stvari dok bi Roman pokušala zapravo nešto i skuhati. Vjerojatno bi jedna na drugu vrištale i smijale se.

-Sve je uredu, ljubavi.- protrljam oči sa palcem i kažiprstom i dalje smiješeći se kao budala.

-Ajde bebo na spavanje. Čujem da si umoran. Glas ti je užasno hrapav i seksi ne želim da te neki tamo- nasmijem se i pozdravimo se i prekinemo.

Sutra mi se obavezno javi. Okey? xx

Pošaljem joj poruku i okrenem se na drugi bok. I počnem joj ljubiti vrat i ramena dok mi se Romanova slika u glavi sve više oblikuje sa sve manje odjeće.

- Harry. Zar opet?- nasmijala se svojim iritirajućim glasom i krenula me poljubiti u usta. Brzo sam joj vratio glavu jer ju ne želim ljubiti. Nitko se ne ljubi kao Roman. A ona ako me poljubi iluzija će se raspuknuti kao balončić.

***

-I gdje si bio sinoć?- U Niallovom glasu se čuo osuđujuć ton. Znam da mu je Roman draga ali sito tako trebao je već do sada znati da se ja ne mijenjam. Ona možda je ona djevojka za koju osjecam kao da sam napokon na svome mijestu ali valjda mi jedna nikada neće biti dovoljna.

In all the right ways. [COMPLETED]Where stories live. Discover now