part 10

4.8K 187 13
                                    

Tjekom vožnje ruka mu je ovijek bila na mojem bedru. Stiskajući ga pomalo. Kao da želi da znam da se nesto sprema. Vožnja do hotela prosla je u tišini samo što je iz zvučnika automobila treštala pjesma Hey mama od Nicki Minaj. Ako seksualna tenzija je mogla biti viša auto bi eksplodirao.

Kada samo stigli pred hotel paparaziji su nas okružili kao lešinari. Harry me je čvrsto držao za ruku i vodio kroz masu. Što smo bliže prokletoj sobi mene više lupa nervoza. Kako pobogu ću ja ovo uspjeti?

Nisam se ni snašla već me je poljubac trgnuo iz misli. U liftu smo. Tehnički ja sam pribijena na jebeni zid dok njegove usne posesivno zarobljuju moje. Ruke je stavio na moje bokove upirući ih o njegove. Želi više kontakta. K vragu želim i ja.

Kada su se vrata od dizala otvorila brzo smo izletjeli van i ravno u sobu. Cijelo vrijeme moja ruka je bila u njegovoj. Vodio me do naše sobe.

Čim su se vrata sobe zatvorila našla sam se pribita ponovno, ali uz vrata ne uz zid. Taj momak stvarno voli me nabijati na stvari.

O, ovo je krivo zvučalo.

Ponovno me je ljubio kao da želi meni dokazati da me jednio on može ovako ljubiti i nitko više. Ponovno je prislonio i trljao svoje bokove uz moje koje su mu instinktivno vraćale. Lagano sam mu zagrizla usnicu na što je on ispustio grleno stenjanje.

- Želim te. - te dvije riječi koje su proizašle iz mojih usta napravile su čudo od njega. Podigao me je i polegao na krevet. Skinuo je majcu i obrušio se na moje usne. U toku tog zapetljanog procesa ja sam ostala bez odjeće na sebi ako i on. Ruka mu je otputovala do mog venerinog brijega lagano trljajuću, dovodeći me do ludila. Njegove su usne ostavile moje i napokon mi dale da udahnem drgocijeni kemiski spoj- zrak.
Usne je spustio na moju bradavicu vješto se izgajući s njom dok mu je ruka masirala drugu.
Cijelo moje tijelo je pulsiralo. Oštri uzdasi i izdasi izlazili su iz mojih usta kao i neki životinjski iz njegovih. Kada je gurnuo prst u mene sve zajecala sam.

-Da, spremna si.- k vragu ako nisam sad nikada neću biti.

Namijestio ga je na ulaz i polagano me zezao dovodeći me do nepodnošljivog stanja. Cijeli svijet se zavrtio kada je ušao u mene. Noge sam obavila oko njegovog struka želeći ga primiti još dublje. Kada je bio siguran da sam uredu s njegovom veličinom u sebi počeo se pomicati. Vidjelo se da se trudio ostati miran i polagano voditi ljubav sa mnom ali nije uspjevao. Počeo se brzo j jako zabijati u mene. Na dnu trbuha stvarao se onaj meni poznati osjećaj. Kada je odjednom on usporio i krenuo polako. Bidajući taj osjećaj kamen po kamen. Svaki put kada bi ušao u mene nadrealni zvuk bi mu proizišo sa usana, kao i meni.
Već sam bila jako blizu vrhuncu kada je stavio svoje usne na moje. U ritmu sa vođenjem ljubavi me ljubio.

- Isuse Rom. Jesi na piluli?- klimnula sam i privukla ga na moje usne. Jedna ruka mi je bila u njegovim kovrčama, a druga na leđima. Ritam se polako gubio i postao je ponovno brz i jak. Za čas smo i ja i on stenjali kao da demoni vrište iz nas. U ušima mi je počelo polagano pistati, a pred očima se počelo mi bijeliti. Vrhunac sam dostigla virskom kao i on. Svršio je u mene i jednostavno se obrušio na moje tijelo.

Tijela su sam bila ljepljiva i sve je mirisalo na sex.

- ovo je jedan od najboljih orgazma koje sam ikad imala. - kažem mrseći njegovu ljepljivu, znojnu kosu dok mu je glava na mojim grudima.

- Jedan od? - uvrijeđeno je pitao.

- Mislim da ti je ovo bio najbolji kao i meni, moja gospo.- nasmijala sam se prisjećajući se Harrya pijanog.

- Neka ti bude. -podigno je glavu.

- Roman. Ne zezaj se. Ali možemo mi nastaviti raditi ovakve odlične stvari što se mene tiče. - nasmijala sam se u poljubac njegovoj zaigranosti.

Odjednom je netko pokucao na vrata.

- Ostavi. Vjerojatno je Liam koji se želi žaliti na vrištanje. I samo da znaš ja ću tebe okriviti.- zaigrano sam ga lupila po ruci.

-Molim? Zar nisi čuo sebe?- pogledala sam ga. On je bio previše zaokupljen sa mojim grudima dok je netko počeo neumorno lupati po vratima.

- Harry daj molim te odi vidi to je to. - i dalje je ljubio moje grudi.

- sad idem ja vidjeti. Daj mi nešto da obučem jer vidim da si mi podrapao majcu i sjebao zatvarač na hlačama. - krenula sam se ustati, to jest pokušala sam ga podići sa sebe. Nekakav zvuk je izišao iz njegovih usta u znak negodovanja.

- Ajmo se nagoditi. Ići ću pogledati ako sada, upravo sada ponovimo što smo malo prije radili. - još je debil i namignuo.

- Ajmo ovako. Ti ideš pogledati tko je, a ja ću vidjeti što mogu učini poslje za tebe. Sa mojim usima.- poljubila sam mu njegovo osjetljivo mojesto ispod desnog uha na što se on ukočio.

- Dogovoreno.- nasmijala se i pružila ruku.

- A ne. Od sada svaku nagodbu, dogovor ili bilo što zapečatiti ćemo sa poljupcem. - poljubio me je praktički vodeći ljubav sa mojim usnama dok je masirao moju bradavicu i klitoris ostavivši me bez daha.

- Idem vidit tko je. Ženo vratit ću se. - ustao se i navukao par čistih bokserica i nekakvu majcu. Ja sam sjela pokrivši se sa poplunom oko mojih grudi.

- Imaš dobru guzicu, Styles.- Nasmijao se i prišao mi na krevet poljubivši me i otkrivši mi grudi.

- Ni ti nisi loša. -

- Ne ja sam najbolja.- ponovno me poljubio te se ustao.

- Ipak smo se prvi put u tišini, sljedeći put, to jest za dvije minute ćemo uz nekakvu pjesmu. Nađi neku tebi dobru. - krenuo je prema vratima apartmana. Mi smo u apartmanu? I to ogromnom apartmanu. Pa zanimljivo. Ustala sam se gola kao od majke rođena i od šetala do linije te našla sebi dragu pjesmu- Arabella.

Harry;

Ona mala smeđokosa vražica me je dobila na prvi pogled, ali sad sam njezin. Smijuljeći se sam sebi prišao sam vratima. Pogledao sam u sta sam obućen. Ma koga briga Liamu neće smetati.

Otvorio sam vrata i vidio dva smeđe zelena oka kako me promatraju sa dozom takve iziritiranosti da može ubiti čovjeka.

Sara.

In all the right ways. [COMPLETED]Where stories live. Discover now