Part 1

17K 252 4
                                    

Molim vas pročitajte obavjest na kraju. ♥

-Da znam. Ali jesi li mi pokupila haljinu iz kemiske?- ulazim u svoj dvoetažni stan. U jednoj ruci su mi barem četiri vrećice, a s drugom otključavam vrata dok mi je mobitel pritisnut između ramena i glave.

-Da jesam. Kad ti ju moram donjeti? Mislila sam sad nekada. Usput sam ti pokupila i cipele. Joan i Sarah će doći tri sata prije nego što moraš krenuti da sve stignete.-

-U redu onda je sve spremno za subotu. Makar bi rađe da haljina bude kod tebe barem do petka. Znaš koliko sam spretna da bi ju zamazala i u ormaru.- smijeh se čuo sa druge strane slušalice. Da dobro je znala kako sam nespretna. Valjda je naučila poslje 1000 puta što sam pala, polila ju kavom ili se zaletjela u staklena vrata.

-Uredu dušo. Čujemo se još. Pazi se.- nasmijala sam se u slušalicu telefona.

-Ne brini se. Nemam staklenih vrata u kući osim onih za terasu.-

-Sve jedno pazi. Čujemo se. -

-Bay- odložila sam vrećice na kauč i izula sam se. Kapu sam bacila na kauč pored vrećica i otišla na kat u moju sobu.

Osjećam se usamljeno ovako sama u ogromnom stanu. Bacila sam se na krevet i rukama protrljala lice. Ne, fak. Imam maskaru.

Boli me briga. Trenutno. Ali mislim da kada se vidim u ogledalu srčani će me udarit.

Nekako se ustanem iz kreveta i skinem crne, uske hlače i bijelu, polu prozirnu bluzu ispod koje sam imala bijelu majcu na tanke naramenice i bijeli grudnjak. Ostala sam samo u bijelom grudnjaku i bijelim gaćicama.

Ostavila sam robu na podu i ljeno se odšetala do mog walk in ormara.

Uzela sam svoju sivu, debelu i mekanu majcu koja je barem 4 broja veća i kratke, zelene hlačice. Navukla sam bijele, vunene čarape do koljena i zavezala sam dvije pletenice i pokupila robu sa poda te je odnijela u glavnu kupaonu u kojoj je bila košara za prljavo rublje. Usput sam i očistila maskaru s očiju i umrla umila se.

Dobro sad izgledam kolko-tolko normalno.

Otišla sam u kuhinju i izvadila sladoled i kokice sam stavila peći. Uključila sam Netflix i stisnuta na Supernatural.
♡♡♡♡♡

-Znači danas imam snimanje za Građanski rat i onda imam humanitarnu večeru?- Ella je stajala ispred mene dok sam jela svoje čokoladne pahuljice.

-Zasto je to više zvučalo kao pitanje?- Ella je moja koordinatorica.

Ona koordinira sve događaje na koje moram prisustvovati ili održati. Sve u svemu ona je razlog moje dobre reputacije.

-Zato šta i jest.- uzdahnula je glasno i rukom prošla kroz svoju gustu, kovrčavu, crvenu kosu.

-Da, da moraš. Imaš li haljinu za to? Ili ti i to trebam nabaviti?- široko sam se nasmiješila i pokazala sve svoje zube. Neki ravni a neki malo manje.

-Pa bilo bi poželjno. Joan i Sarah će doći oko 6, 6.30 da sve stigneš. Pretpostavljam da ćeš do tada biti gotova sa svim svojim ostalim aktivnostima?- otvorila je maleno zrcalo da popravi svijetlo ružičasti ruž na usnama.

-A zašto je to zvučalo kao pitanje?-

-Zato što i jest-široko se osmijehnula.

-Roman Smith sinoć je zablistala u Diorovoj bijelog haljini sa kristalima na humanitarnoj večeri.
Ova mlada glumica uspjeva iznenaditi svaki put.
Pokazuje da ne moraš bi ti savršen i ne moraš imati 40 kila da bi bio prelijep.
Sa sigurnošću mogu reći da je jedna od najljepših djevojaka  koje vladaju scenom.-

-Makar je niska i nije mršava ona je razbila kalupe i nazvala ih prekonzervativan. Zajedno sa svojim prijateljicama Cara Delevingne, Taylor Swift i Kendall Janner zablistala je u Diorovoj bijeloj haljini. -

♡♡♡♡♡♡♡

-58 kila. Pa dobro je, zar ne?- upitala sam svog nutricionista i trenera.

-Rom. Imaš 163 centimetra. Možda da malo smršaviš?- stavio Je ruke na bokove dok je gledao vagu. Da istina je. Ne pravim veliku dramu oko toga da ne smijem prelaziti granicu iznad 51 kilu. Nisu me ni one uspjele toliko istraumatizirati da smršavim.

Mama je uvijek govorila da se ljepota mjeri iznutra.

-A da ti malo tražiš posao?- sad sam ja stavila ruke na bokove i podigla obrvu.

Istina ovaj tim imam već 3 godine od kada sam na sceni. Poštujem ih i volim ali ipak ne mogu i ne želim se mijenjati zbog ikoga.

-Dobro samo sam predložio! -odmaknuo se i podigao ruke u znak predaje.

-I ja isto.- sišla sam s vage i navukla duksu preko moje majce -vidimo se Diego- izašla Sam iz teretana i ušla u svoju bebu. Mercedes A klase. Tek Je treći mjesec u 2015 godini a ja za šest mjeseci ću napuniti 20.

Nesvjesno sam otišla u Starbucks i sjela u ugodni kutak caffe bara. Izvadila sam knjigu.

Volim promatrati ljude i izmišljati priče koje su vezane za njih.

-Što će te?- odsječeno me je pitala djevojka zlatnih uvojaka sabranih u rep. Gledala je u svoj notes i čekala.

-Irish cream cappuccino i donut sa čokoladom.- napokon kad sam propričala djevojka je spustila pogled k meni. Mojim očima boje mliječne čokolade.

-Isuse kriste. T-ti si Rom.- tiho je izmumljala tako da smo samo nas dvije čule.

-Jesam.- široko sam se nasmiješila a ona je sada u potpunosti probjljedjela.

-M-mogu dobiti sliku?- pitala je sa rukom na usnama dok je na mojim usnama bilo veliki smiješak.

-Naravno da da.-

-A-a-a autogram? Možda bi me mogla slijediti na twitteru?- pitala me dok su joj velike zelene oči bivale sve šire i šire.

-Naravno samo mi napisi kako se zoveš na njemu. Mogu te pratiti i na instagramu ako želiš?- tiho je vrisnula i malo zamazala sa rukama.

-Znam da te nitko ne smije otkriti ,ali sada jedino te želim zagrliti!- ustala sam se i čvrsto ju zagrlila. Iako je bila veća od mene pokušavala sam ju zagrliti onako kako ja želim biti zagrljena. Čvrsto i iskreno.

Nakon što samo se izgrlile, po slikale i ja joj napisala autogram na bijelu poleđinu mobitela svoje ime i posvetu njoj vodootpornim markerom mogla sam početi uživati u svojem kapučinu.

Otišla sam na Twitter i počela pratiti djevojku. Usput sam pročitala par twetta.

@iloveyou my cappuccino!☕

I dodala sam sliku uz post. Zbog ovakvih trenutaka volim biti ovo što jesam. Toliko moćna da ljudima donesem radost i smijeh ali istina je da sam zapravo ja bez toga ostala.

Hellooo!!! Kako vam se do sada sviđa priča?

Znam da je nastavak tako dosadan ali trebala sam nekakav uvod da vidite kakav život vodi. Stavila sam ju da bude kao većina djevojaka. Deblja nego metla jer takve i djevojke trebaju biti. Trebaju imati obline ali i djevojka koja ih nema nije ništa manje ljepša nego onaj što ih ima. Ljepota dolazi iznutra. Roman vam je lijepo rekla.

Nadam se da će te se moći poistovjetiti sa Roman. Puna je mana koliko i vrlina.

Znači većinu filmova i osoba sam ja sama izmislila i nemam nikakve veze s One Directionom i Modest!-om. Ja sam samo obična djevojka. Nadam se da će vam se priča svidjeti jer u sljedećem nastavku sve zakuhava.

Lots of love

In all the right ways. [COMPLETED]Where stories live. Discover now