• Eleanor •

3.1K 162 21
                                    

"Zabít bratra bylo snadné, ale horší bude ukrýt jeho tělo," pomyslela si Eleanor, přičemž svírala dýku od krve svého mladšího sourozence v ruce. Nemyslete si, nechtěla ho zabít, jen ji vyprovokoval a ona si nemohla pomoc. Připadala si jako oběť celé té zpropadené krví prolité situace. Příšerně.  
Šestnáctiletá Eleanor trpí neovladatelným vztekem už od narození. Rodina o jejích stavech věděla, přesto ji nechala zcela neléčenou. Tedy... Až do dnešního odpoledne, kdy ji její o dva roky mladší bratr vyprovokoval svými narážkami, až k tomu nejhoršímu činu na světě. Po včerejším rozchodu se svým sedmnáctiletým přítelem byla pořádně rozrušená. Eleanor nechtěla zajít až takhle daleko, ale jak vzala nůž, tak ji v tom afektu nenapadlo nic lepšího než jen bodat. Neovládala vztek jako my. Nedokázala se vypořádat se slovním napadením. Nemohla nad tím jen tak mávnout rukou, ale musela konat! A to hned!
Na první pohled by jste ji vylíčili jako hotového andílka, který je jen trošičku přecitlivělý. Černovláska s čokoládově hnědýma zářícíma očima, drobné postavy s výrazem neviňátka. Taková je Eleanor. 

Já PsychopathKde žijí příběhy. Začni objevovat