38.bölüm

50 4 0
                                    


Tatilimizi özet geçersem fazlaca eglendim o kadar eglendik ki tatil hiç bitmesin istedim yaz sezonunu kapatmaya hazırım ama biraz fazla güzeldi tatilim. İş sezonumuz açıldı bir yandan son senemi bitirecekken bir yandan da kendi planlarımı kurmam gerekiyor. Tabi seneye dügünüm var. Tuhaf bir duygu bizimle birlikte herkesin de mutlu olacagı gün. Telaş, olmazsa olmaz aksilikler, sebepsiz gülüşler ay ne diyorum ben tamam biraz boşluguma geldi ne yapabilirim? Hem sürdürmemiz gereken bir sır var.

Denize ve güneşe doydugumu söyleyebilirim. Günlük aynı planları yaptık denize girecegimiz saatleri kaçırmadık mesela sabahları suyun soguklugundan nefret ederim ama girdim bütün bedenimin o suya alışmasını bekleyerek girdim Arda için. Sonra yazlıkçıların genellkile yaptıgı klasik şeyleri yaptık biraz iskambil kartları ile vakit geçirdik, kasabayı gezdik biraz turist gibi hergün farklı bir şeyler yaptık ha birde balık yutma maceralarımız var olta kiraladık ben nereden bilebilirim balık tutmasını Arda yanımda tutarken ben sinirle onu izliyordum ve beceriksizim diye üzülmeye başlamıştım Arda bunu fark edip beni oyalamak için birşeyler söylüyordu yok çiçek topla, yok balıkları saysana her oltayı bıraktığımda nedense balık geliyordu bendemi birşeylik var derken megersem Arda üzülüyorum diye kovadaki balıkları alıp kancaya takıyormuş bunu anlamam geç oldu ama güzeldi.

Tatil sezonunu kapattık anlayacağınız geri döndüğümüz de Aras çoktan gitmişti artık iş başına geçmesi gerekiyordu herşey düzenine geri dönüyordu bir süredir baş agrılarım artmaya başladı agrı kesicilerin faydası olmuyordu biraz tedirgin olsamda hiçbirşeyim yoktur belkide sinirseldir.

Yagmur'un her zaman Göhan'la planı var zaten ona da söylemedim gelseydi birşey demezdim. Arda telaşlanırdı benide telaşa sokardı en iyisi tek gitmek.

"Hoşgeldiniz Ecrin Hanın buyrun oturun"

Evet bir doktorun faydası olurdu ve bir randevu aldım sadece birşeyler beni kışkırttı böyle şeylerin üzerine düşmem aslında ben.

"Levent Bey ben bir süresir baş agrılarımdan ve nefes darlıklarımdan şikayetçiyim"

Klasik hasta doktor soru cevaplarından sonra testlerdi derken bir süre hastahanede işim uzadı. Muayne ve test için gerekli olan işlemler kandı faslından sonra içeriye Levent bey girdi.

"Test sonuçları çıkmış ve hiç iç açıcı degil."

Biran kötü birşeyler olacagı içime siner gibi oldu. Korku kapladı her bir yanımı.

"Beğinin hassas bir bölgesinde yayılmış bir tümör bulunuyor.Bu kötü bir durum"

Şaka gibi dursada gerçekti bunu doktorun yüz ifadesinden çok iyi anlıyordum gözlerim doluyordu. "Bir tedavisi yok mu?"
Ciddilik sarmıştı bütün etrafımı sesim çıkmıyor gibiydi.

"Ameliyat çok riskli yani ölüm ihtimali yüksek ve ameliyat ne kadar iyi geçerse geçsin bir çok ihtimal var... Hiç birşey hatırlamayabilirsin, uyanamayabilirsin, felçlik durumu oluşabilir."

Artık aglıyordum bu böyle olmamalı bu kadar kolay mı? "Eger alınmazsa?" İhtimallerden nefret edenlerde bu dünyada aramızdalar be ben en küçük ihtimali göz önüne alıyorum.

"Biraz daha yaşama şansın artacak zamanla da birşeyleri unutacaksın tabiki de ama ameliyat kadar etkilemeyecek Ecrin?"

Çok mutlu gidiyordu hayatım sevdigim bir adam vardı herşey yeniden kuruluyordu düzen nedir anlıyordum nereden geldim ki bu noktaya.

Elmde test sonuçları ve tomografi sonuçları ile hastahaneden çıktım. Arabada herşey bir anda birikti hıçkırıklarım ve göz yaşlarım tutamayacağım kadar güçlülerdi.

Oyun Bozan (Tamamlanmış) DüzenleniyorHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin