30. bölüm

59 5 0
                                    

Herşey çok güzel gidiyordu,tatile alışmaktan öte bağlanmıştık evet sprunduz bir tatidi bunun için ne kadar dua etsem azdır. sadece bir sorunumuz vardı tabiki tatilimizi bir hafta erkene çektik. Çekmek zorunda kaldık.

Bunun nedeni benim bu seneki stajım birinin yanında tecrübe için staj görmem gerekiyordu bundan babama bahsettim sadece laf arasında bu seneki planlarımdan bahsettim yani böyle birşey istemedim ve daha önce çalıştıkları bir şirketle konuştu. Bunun için sevindim böyle bir yükten kurtuldum.

Sarp Serter ile konuşmuş bunun ne demek olduğunu bilemezsiniz, Sarp Serter zor bir adam olarar bilinir, disiplinli ve Serter Holding'in tek velihattı tabiki şirketin başında o var. Ve onun mimar asistanı olacağım. Bu biraz saçma ama projelerinden ders almak isteyenler benim kadar şanslı olamıyor.

Tatili erkene çekmemizin nedeni bizim asıl döneceğimiz hafta Sarp bey'in yurt dışında önemli bir toplantısı olması ve o toplantıdan önce benim onun yanına gitmem için babamın ısrar etmesi... Çünkü ne zaman döneceği belli değil büyük bir yatırım için anlaşmış sadece bunu biliyorum.

Ve şimdi dönüş yolundayız. Bu hafta içinde evide ayarlayabilirim belki, ne yapalım sorunsuz ve güzel bir tatildi şimdi ise bir sürelik ayrı kalacaktık bu zor olacaktı ama herşey için en doğrusu buydu.

* * *

Büyük bir şaşkınlıkla karşılaştık ilk başta bizimkileri görmeden hemen eve geçmedim Arda'nın ailesi fazla detaylı muhabbete girmedi sadece tatilimizin nasıl geçtiğini ve neden erken döndüğümüzü sordular bizde açıkladık tabiki ha birde neden geleceğimizi söylemediğimizi buda süpriz olsun istedik.

Suzan teyze ve Furkan amca bir aile dostlarının yemeğine katılmak için çıktılar. Ve evde sadece bizimkilerle kaldık tabi onlarıda çok özledik tabiki...

Mer normalden farklıydı biraz içine kapanmış gibi ilk defa onu böyle görüyorum "Oglum hergün konuşuyorduk ne bu halin?" Lafı ağzımdan aldın Arda gerçekten bir suskunluk var Mert'te.

"Bizde anlamadık alışamadım bu duruma daha"

Can ve Arda konuşmaya dalarken ben Yağmur'a Mert'i kaş göz edip gösterdim 'sonra anlatırım' der gibi geçiştirdi. Bu arada Yagmur'u çok özlemişim. Daha Gökhan ile nasıllar bilmiyorum klasik kız muhabbetine girmedik ama yakındır o da. Anlatmak istedilklerimin yanında anlatmamam gerekenler de var.

"Ecrin, Sera ile kalsanıza"

Ne demek istediğini anlamadım biraz ani oldu ve şok geçirdim Sera ile kalmak gerçekten bizim böyle birşeye ihtiyacımız yok, ilk önce tamam ev konusu açtım ama...

"Sera burada bize emanet annem onun tek kalmasına alışamadı hep aklı kalıyor e sende ev arıyorsun"

Tamam güzel fikirde Arda için zor olacak Sera bizim evli olduğumuzu ögrenrcek sonra...

"Aslında bilmem ki. Ben şirkete yakın bir yer bakıyordum Sera'nın kendine göre düzeni de var."

Belki bu sokaktaki diye daha işimize gelirdi ama ben kabul edemem böyle birşeyi. Ve sadece bir yıl bu gizli evliliğimizi sürdüreceğiz.

"Ecrin, Can haklı hem benimde aklım kalacak sonra"

Ne? Ben burada evliliğimiz ne kadar zor olsada elimden geleni yapmaya çalışıyorum sen ise aklım kalır diyorsun. Ne yapacağım konusunda bir fikrim yok.

"Ben bir mutfağa bakim Arda sende acıktın hadi birşeyler yiyelim"

İkimizde mutfağın yolunu tutarken hala neyin derdinde olduğunu anlamadım.

Tezgaha yaslanmış bir açıklana beklerjen o dolapla ilgileniyordu. Gerçekten acıkmış kapların içleribde ne var ne yoj diye tek tek bakıyor ve yiyordu bu görüntüsü çok tatlı gözüksede.

"Arda, Sera ile kalmamı istiyormusun gerçekten"

Dolabın içinden çıkardığı bir kap sarmayı yemeye başladı baba uzattığ kabın içinden bir tane aldım.

"Tobi ki."

Nasıl ya? Bu çok saçma ne yani daha dün sarılıp uyurken, yarın yanlız uyanmak var. Ve sen bunu onaylıyorsun.

"Ne tabisi Sera bizim evli olduğumuzu bilmesi uzun sürmeyecek."

Ben hala emin degilken belimi saran kolları ile baş başa kaldım

"Belki öyle sık sık beraber olamazsak ta çok yakınımda olacaksın ve istediğim zaman gelebileceğim ve aklım gerçekten sende kalmayacak."

Kulağa mantıklı gelsede hala emin değilim. Sera bizden biri yabancı degil ama onun iş yoğunluğu daha fazla olacak. Ve biz bu oyunu sürdürmekte zorlanacağız.

"Tamam. Ama sadece sana yakın bir yer olacağı için kabul ediyprum"

Hala içime sinmiyor, kolları hala belimde sarılıyken dudakları saçlarımın arasında geziyordu ne yapabilirim ki Sera'nın bilecek olması beni dahada tedirgin ediyor.

"Benim kadınım söz dinlenesini bilir."

Kaşımì kaldırıp gözlerine baktım çok iddealı cümleler bakıyorumda.

İçeri girdiğimizde hala buna nasıl uyduğumu sorguluyordum kendime. Seninleyken düşünmeyi bile unutuyorum.

"Tamam Can, Sera ile kalırım hem böyle daha iyi olur."

Ve kabul etmiştim ne kadar istemeyip, zorlanacağımı bilsemde.


Oyun Bozan (Tamamlanmış) DüzenleniyorHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin