23-24.bölüm

78 6 0
                                    

Methaba millet finale giden yolda ilerliyoruz.

İki bölümü birleştirdim öncelikle bunu söyleyeyim. Bölümleri hızlı yazıp erken yayımlıyorum ki okullar açılınca zamanımı ayıramam iyi okumalar dileğimle.

# Oy kullanırsanız daha çabuk ve hızlı bölümler ekleyeceğim lütfen.

Ve işte günler öncesinden planladığımız tatil geldi çattı ikimizde heyecanlıyız tabi onu bilemem ama ben heyecandan ölüyorum eminim ki ikimiz içinde güzel bir tatil olur.

Arda valizleri arabaya yerleştirirken bende babaannem ve dedem ile vedalaşıyordum onlarda önümüzdeki hafta içi yazlığa gidecekler. Bütün yaz orada kalıyorlar sezon bitimide geri geliyorlar.

Döndüğümüzde başka bir ev ayarlayacağım için biraz yorucu bir tatil olacak benim için. Artık kendi düzenimi kurma vakti geldi bunda kararlıyım.

"İyi eğlenceler birtanem haber vermeyi unutmayın."

Babaanem geçen güne göre daha iyi yıllarca içinde saklamıştı tabiki... sönmüş bir volkan bile gün geliyor en hassas yerinden faaliyete geçiyor.Dedem her zamanki gibi başta tatilimiz için karşı çıkmıştı ama olayı biraz babaannem toparlamıştı.

"Tamam haber veririz sizi çok seviyorum kendinize iyi bakın"

En zoru da sabah Yağmur'la, Can ve Mert ile Sevilay teyze ve Suzan teyze ile hepsi ayrı ayrı ağladı biz giderken... Sonuçta bir aylık bir tatil bile olsa ayrı kalıyoruz.Biraz toparlamıştı Yağmur ama Mert hala bildiğini okuyor Yağmur'u burada böyle bırakmak istemiyorum kızı ne hale getirecekler ama yapabileceğim birşey yok.

"Bunlarıda yerleştirdim"

Arda'da dedem ve babaannem ile vedalaştıktan sonra artık gitme vakti geldi. Daha fazla hetecan mı oldu ne?

      *                   *                 *

Sabah erken kalktığım için yolun bir kısmını uyuyarak geçrdim eğlenceli bir yolculuktu işte...

Arda'nın ne gibi planları olduğunu anlamadım daha bir süredir tek düşüncesi bu tatildi. Hiç birşey anlatmıyor üstelik nereye gittiğimizi bile bilmiyorum.

Mola yeinde birşeyler yedikten sonra yeniden yola çıktık nezaman sorsam 'az kaldı' diye beni geçiştiriyordu.

Artık pes etmiştim sadece yolu izliyordum. Kulaklığımı takıp etrafı izlemeye başladım.

'Şuan hiçbirşey istemiyorum çünkü var olanlar bana yetiyor sadece sahip olduklarım hiç gitmesin ne olursa olsun...

En son ne zaman gülüşümü hissettim hatırlamıyorum bile ama sadece şu son günlerde mutluluktan bütün bedenim uyuşmuş gibi...'

Sıkıldığımı belli etmemeye çalışarak kulaklığımı çıkartıp yeniden yolu izlemeye devam ettim.

"Geldik güzelim"

Sonunda! Arabadan inip kalacağımız otele baktım tek kelime ile süper bu kadar beklediğime deydi bence.

"Hadi Ecrin"

Valizlerimiz taşınırken Adra işlemleri tamamlıyordu... Odaya çıktığımızda ilk önce neleri nereye koydum bulmak içn valizleri açtım Arda'da çok yorulduğu için duşa girdi.Yağmur ile aldığımız beyaz elbise ile birlikte birkaç elbisemi askıya astım şimdilik eşyalarım böyle kalabilir.

Akşam yemeğinden sonra otelden ayrıldık sahil boyunca yürüdük denizin ve ay ışığında sadece ikimizdik. Dalga sesleri eşlik ediyordu bize...

Oyun Bozan (Tamamlanmış) DüzenleniyorHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin