41 |Ritim|

4.3K 251 81
                                    

---Savaş---

Banyodan gelen su sesini duyduğumda yataktan kalkıp kapıya ilerledim. Kapıya vurup o kişi kimse çıkmasını bekledim. Su sesi kesildiğinde o banyodan Nihan denen kızın çıkmaması için dua etmeye başladım. Kilit açıldıktan sonra kapı yavaşça aralandı.

''Kardeşim ya dün akşam uğraştıklarımız yetmiyormuş gibi bir de beni banyoda rahatsız ediyorsun'' diyerek banyodan çıkan Emir'i gördüğümde nefesimi dışarı verdim.

''Ne arıyorsun lan burada?!'' diye sinirle başımı ovuşturarak yatağa kendimi attım.

''Şu an düşündüğün şey bu olmamalı'' dediğinde tekli koltuğa oturdu.

''Dün akşamı hatırlamıyorum'' diyerek konuştuğumda güldü.

''Hatırlamaman normal tabi. On kişiye yetecek kadar alkol tüketmişsin resmen'' dediğinde omuz silktim.

''Bazı şeyleri bir süre unutmam gerekliydi'' dediğimde sırıttı.

''Her şeyi unutmuşsun ama asıl şeyi unutmamışsın kardeşim'' dediğinde anlamazca ona baktım.

''Tamam, seni anlıyorum da dün gece gördüğün ilk kızı Nazlı zannederek odaya götürmek senin için pahalıya patlayacaktı'' diyerek devam ettiğinde boş boş ona baktım.

''Bana olanları anlat. Zaten daha demin Kuzey'le Ali dışarı da bir şey konuşuyordu ve ben hiçbir şey anlamadım. Kuzey baya sinirliydi'' dediğimde anlatmaya başladı.

''Sen dün akşam Nihan denen kızı bu odaya çıkarmışsın. Ve kızın amacı senin sarhoş halinden yararlanıp Doğu'ya bilgi götürmek. Tabi bu sırada sizin görüntünüzü kaydeden bir kamera da var'' dediğinde öfkeyle yerimde doğruldum.

''İşte ben barda biz kız buldum takılıyordum. Sonra kız bana senden bahsetti. Yani Nihan onun arkadaşıymış. Ve bu akşam arkadaşının seninle beraber olacağını falan anlattı. Ben de daha fazla konuşması için kıza yaklaştım. Her şeyi döküldü. İşte yakışıklılığım sağ olsun'' deyip güldü ve saçlarını elleriyle düzelmeye başladı.

''Zırvalama Emir anlat'' dediğimde bana bozulmuşçasına baktı. Anlamıyorum ya burada ciddi bir şey anlatırken bile dalgaya almaya yer bulabiliyor.

''Neyse ben öğrenince kızı bırakıp bizimkilere haber verdim. Sonra seni aramaya başladık. Bu odaya girdiğini öğrenince hemen buraya geldik'' dedi.

''E bu hikaye de Nazlı ne alaka?''

''Biz odaya girdiğimizde kız hemen bize döndü. Zaten daha giriş aşamasındaydınız'' dedi ve o sırıtmasını gözler önüne serdi. Şu an o güzel suratını dağıtmak için erkendi. Dün akşam ki olayları bir anlatsın o zaman görecek.

''İşte kız korkuyla bize döndü ve senden uzaklaştı. Tabi sen bizi odada görmüyordun bile. Kızın ellerinden tutup ona daha da yaklaşıp, konuştun'' dedikten sonra ayağa kalktı. Ne yapmaya çalışıyor bu?

''Seni çok seviyorum lan! Niye benden uzaklaşıyorsun?!'' diye farklı bir şekilde konuştu. Ardından koltuğa oturup güldü.

''İşte aynen böyle yaptın ve ardından kızın dudaklarına yapıştın'' dediğinde şokla ona baktım. Ben tanımadığım bir kıza bunları mı söyledim? Bir de Emir'in yaptığı taklit gibi, kahretsin!

''Neyse biz seni ayırdık kızdan. Tabi sen bize sinirlendin ve yumruğunu Kuzey'e geçirdin. Bir sürü saçma sapan şey söyledin abi. Valla senin Nazlı hakkında böyle düşüncelerin olduğunu bilmiyorduk. Tabi biz oradan anladık kızı Nazlı sandığını. Ama öyle şeyler söyledin ki Kuzey'i zor tuttuk'' dediğinde yüzü ciddiydi. Neler söylemiştim ki?

Serseri#SavNaz#Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin