Camren

237 11 0
                                    

Camila:Bugün ilk defa Bir grup olarak şarkı söyledik.Ve Lauren sesini duymak gerçekten çok iyi geliyor!

Lauren:Camila ya ne zaman söylemem gerektiğini bilemiyorum bu konuyla ilgili kimseden tavsiyede isteyemiyorum ne yapmam gerek bilmiuorum.

Camila:Lauren bugun halsiz gibi duruyor!onun için endileseniyorum bu elimde değil mola verince onunla konuşucam

Lauren:Provalarda Camila yla göz göze gelmemek için emek gösterdim.Ben...Ben onu çok seviyorum ama içimden bir his bunun doğru olmadığını söylüyor

Camila:Sonunda mola verdik ve Lauren in yanına gittim .Yüzüme bakmıyordu ve bu durum beni sinirlendirmisti! Acaba cesur hamlem mi bizi bu duruma getirmişti!

Lauren:Camila ya bütün bunların sacmalik olduğunu söyledim ve galiba biraz ağır konuştum .Camila nin gözleri doldu ve ben onu öyle görünce kendimi çok kötü hissettim ! 2 hafta kadar konuşmadık ben ona bakmama rağmen o bana bir defa bile bakmıyordu! Çok ağır konusmustum kendimi öldürmek istiyorum !!!!!!

Camila:Lauren a böyle bir ceza vermeye karar verdim.Çünkü onunda bu dediklerine pişman olacağını biliyordum.Kızlarla konuşuyorduk Dinah,"hadi ama Camren a noldu?" dedi.bende "Camren mi?" diye sordum o da sizin arkadasliginizin adı dedi Camila nin Cam i ,Lauren in Ren i yanı Camren dedi .. Lauren a iki haftadan sonra ilk defa baktım ona verdiğim bu ceza banada ağır bir ceza olmuştu onun yeşil gözlerini görmemek gerçekten ağır bir cezaydi.

Lauren:Camila gözlerime bakti, hemde yoğun bir anlamla.Kızlarla konusmami bittikten sonra yanıma gelip belkide arkadaş olmalıyız ha dedi.Ben onu tekrar kazanmak istiyordum ve kendimi affettirmenin yolu olarak beni öptüğü gece çektiğimiz fotoğrafı gram de paylasicaktim hemde #camren şeklinde umarım ise yarar,yaramalı!!

CamrenWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu