MISSING

45 0 0
                                    

Ik doe mijn oortjes in, zet muziek op en loop langzaam naar de w.c. Ik ben al uit, maar ik moet best nodig dus ga ik maar gewoon op school. Ik heb het liedje "To all of you'' van Syd Matters op staan. Ik vind het zo'n chill nummer, ik luister het de laatste tijd best vaak. Onderweg zie Evan staan. Hij is 1 van de beste in foto's maken van de hele school. Naast hem staat Alyssa. Zij zit altijd op haar mobiel, te appen. In het echt praat ze haast nooit met iemand.


Ik ga even snel langs mijn kluisje. Ik haat het als mensen erin kunnen kijken als ik hem open heb staan. In mijn kluisje hangt een foto van mn ouders. Soms mis ik ze wel.. Ook hangen er foto's van Jack en Andy. Ze zijn zo knap..! Nou ja, Jack dan, Andy is misschien wel een goede acteur, maar Jack is toch echt 1000 x knapper! Ik pak een boek uit mijn kluisje en doe hem weer dicht.
Ik loop verder. Een paar meter verderop staat Dana. Ze is met euhhm.. Hoe heet hij ook al weer..? Ene.. Justin volgensmij, aan het praten. Dana lijkt een beetje op mij. Ook al is zij zo'n verwend cheerleader meisje, en ik totaal niet. En kijk haar kleren.. Maarja, ik zou eigenlijk niet zo gemeen moeten doen, want ze is gewoon aardig tegen mij dus ja. Naast de kluisjes aan de andere kant zit Stella op de grond. Altijd druk bezig met haar notities en leren. Ze is sowieso niet naar Blackwell (de school) gekomen om er een bende van te maken.
Een paar kluisjes verder zie ik Daniel, Logan en nog een jongen staan waarvan ik de naam niet weet. Logan en die jongen moeten altijd maar Daniel pesten. Sneu.. Daniel is zo aardig! Ik haat pestkoppen net als zij. O ja, en Logan is een Vortex Club lid. Dat is een soort 'VIP club'.
Als ik langs een openstaande deur loop, zie ik een poster. Het hangt op de deur, en bovenaan staat in het groot: MISSING. Ik blijf stil staan en kijk wat er nog meer op staat.
Missing from: Arcadia Bay. (De plek waar ik woon).
Rachel Amber. Age 19
Date missing: Mon April 22, 2013
En nog een stukje over hoe ze eruit ziet, een foto en of je wil bellen als je haar hebt gezien.
Het lijkt er op dat ze al flink wat maanden vermist is..
Aan de andere deur hangt een poster van het halloween feest dat binnenkort komt op school.
Verderop hangt nog een poster van het vermiste meisje.

Ik kom langs een snoep automaat. Het had beter suiker automaat kunnen heten. Het zou cool zijn geweest als er dan een zak suiker uit kwam. Links van me zie ik een poster met ''Stop pesten!'' erop. Heeft niet echt geholpen, die poster. Ik zag het net nog gebeuren.

Life is strange: ChrysalisWhere stories live. Discover now