CAPITOLUL 29-Halloween part. 2

2.8K 168 2
                                    

Mergeam si mergeam si nu gaseam nimic.Eram foarte speriate,se auzeau tipete din fiecare coltisoar al cimitirului si aoareau mici mesaje care sunt chiar inspaimantatoare.Vroiam sa plecam dar nu gaseam nicio iesire,de parca cautam acul in carul cu fan.Ba mergeam cu fata,ba cu spatele,chiar ne e frica.

Deodata ne busim de ceva,mai bine zis de cineva,ne intaoarcem usor si...tipam

-aaaaaaaaaaaa,tipam noi ca disperatele.Aveam ochi inchisi si imi era prea teama sa ii deschid.

Deschid ochi si vad o fata.Era foarte frumoasa,avea parul roz cu varfurile albastre si un cercel in nas.Si ea parea foarte speriata si...pierduta.

-Oh,buna,scuze ca am tipat dar sincer locul asta eate inspaimantator...si defapt credeam ca esti....asta o sa sune ciudat...o fantoma,sau mai rau...un om cu un topor care vrea sa ne omoare,spune eu iar ea chicoteste.

-Sincer si eu mam speriat,credeam ca sunt singura aici.Aud numai sunete ciudate si habarnam de unde vin...apropo eu sunt Alice,spune ea.

-Eu sunt Ema iar ea e Jessica,ii poti spune Jess.Si nu,nu esti singura aici,mai sunt si prieteni nostri,trei tampiti care vrea sa ne sperie,dar tu ce cauti aici?

-Pai...e o poveste lunga,spune ea si ofteaza,iar dupa se aseaza pe o canapea din cimitir.

-Avem timp,spun eu si Jess la unison dupa ne asezam langa ea.

-Deci...cum am spus,numele meu este Alice si am 16 ani.Locuiesc in apropierea cimitirului cu fratele meu,Bryan.El sa enervat sa enervat pe mine si ma batut,dupa ce a spus astea ia dat lacrimile.

-Dar de ce te-a batut mai exact?intreaba Jess.

-El rapise o fata si o tinea prizoniera,iar eu nu o puteam vedea in fiecare zi plangand si rugandu-se de Bryan sa ii de-a drumul iar eu am ajutat-o sa scape.Dupa ce a aflat Bryan a inceput sa tipe si sa de-a in mine,iar eu am fugit si mam ascuns aici.

-Iar tu unde vei sta acum?o intreb eu.

-Pai...cred ca ma voi intoarce inapoi.

-Dar...nu poti sa te intorci,vei fi in pericol,spune Jess alarmata.

-Dar daca nu ma intorc,nu voi avea unde sta,nu voi avea mancare,nici bani si voi sta pe strada.

-Poti sta la noi,spune eu ridicandu-ma.

-Da,poti sta la noi avem destule camere,spune si Jess.

-Nu cred ca e o idee buna,nu vreau sa va deranjez cu prezenta mea.

-Tu glumesti,stam cu trei baieti,noi de ce sa fim mai putine?Asa ca tu vei sta la noi,nu vreau comentari,spune Jess cu mainile in solduri.

-Bine,dar nu voi sta mult timp,spune ea si ne imbratiseaza.

**********

Am continuat cautarea baietilor,dar nuci urma de ei,sunt e negasit,la telefon nu raspunde,cand ii strigam nu raspund,sa plecam nu putem,trebuie doar sa asteptam si sa speram ca vom da de ei repede,ma sperie locul asta,se aud numai sunete ciudate si multe umbre se zaresc in diferite parti.

-Jakeee,Dereeek,Ryaaan,haideri baieti nu e amuzand,striga Jess cu o speranta in glas.

-Dejeaba incerci Jess,nu o sa iti raspunda,spun eu batand-o pe umar,dar se pare ca ea nu se lasa batuta si isi varsa toti nervi.

-Gataa,mam saturat,sunteti niste nemernici,in loc sa fim la o petrecere si sa ne distram,noi suntem intr-un cimitir si speram sa nu cumva sa imi cada un topor in cap.Daca in maxim cinci minute nu iesiti va jur ca nu o sa mai vorbesc cu voi un an intreg. Nici daca ma rugati in genunchi sa va iert,nu o sa aveti nici macar o sansa,iar tu Jake poti sa iti iei adio de la relatia noastra,ati intelesss,tipa Jess de rasuna in tot cimitirul.

Nu uitam in jur dar nimic,Ryan o sa fie mort cand iese,sa vezi ce ii fac.

***Jake Pov***

-Sa iesim?intreb eu

-D...,incearca sa spuna Ryan,dar il opres

-Nu,daca iesim o sa fim morti,adaug eu.

-Dar,deja vreau acasa,mam plictisit,spune Derek.

-Nu,nu,nu,ba da,hai sa iesim,ba nu stati,sti ce hai.

Riscam si iesim,cand ne-au vazut fetele au pus fața aia gen "Nu o sa scapati vi de aici"

***Ema Pov***

Cand iam vazut,eram asa nervoasa,imi vine sa ii bat pana le rasuna apa in cap.

-Sunteti niste idioti,mi-ati stricat toata ziua,o sa discutam noi acasa,nu vreau sa mai stau nici o secunda in locul asta,tip eu la ei.

*******

Am ajuns acasa,baieti au cunoscut-o pe Alice,iar noi iam iertat.Nu a fost o zi asa rea,mam distrat putin cand am vazut starile de criza a Jessicai.A fost prima data cand am vazut-o pe Jess asa,ea era mai....diferita,era ceva gen "Draga,rochia aia iti sta perfect" sau "Hey baiete,ce faci diseara?" iar astazi a fost o alta persoana,mai serioasa si sa implicat mult.

Acum vizionam un film de groaza,stau in bratele lu"Ryan si ma simt in siguranta,ma simt protejata.Sa va dau un sfat,daca va place de cineva nu asteptati sa faca el primul sfat,deoarece sar putea sa il pierdeti.Ma apropi de urechea lui si ii soptesc "Te iubesc" iar el imi spune "Si eu"

Ma apropi de el si il sarut cu pasiune,sarutul este unul lent dar...imi place,simt ca plutesc.

Dupa terminarea filmului ne restragem in camerele noastre.Eu am intrat in aceeasi camera cu Ryan,am incuiat usa si....ne ne ne nu va spun ce a urmat,o sa va spun altadata.

Hey,sper sa va placa,stiu ca nu am mai postat de mult dar nu am mai avut timp.Stiu ca am pierdut multi cititori si asta ma ingrijoreaza dar voi continua cu cartea,nu voi renunta acum.

Va pup

In poza este Alice

Fata Nouă✔Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum