CAPITOLUL 12

3.4K 200 0
                                    

Am iesit din club si cand imi indrept privirea spre dreapta vad pe canapea o fata care plange.Deodata mam intristat si eu,nu stiu de ce dar am simtit nevoia sa ma duc la ea,chiar daca nu o cunosc.
Ma indreptam spre canapea si pot observa ca aceea fsta are parul brunet nu prea lung,ondulat.Este imbracata intr-o pereche de blugi scurti,un tricou gri si geaca de piele.

Mam asezat langa ea iar ea sa intors si am putut vedea tristetea in ochi ei,era frumoasa,foarte frumoasa si pot spune ca in momenrtul asta este foarte dezamagita.

-Buna,o salut eu politicos.

-Buna,spune ea printre suspine.

-Eu sunt Ema,tu cine esti?

-Sara.

-Ce sa intamplat?De ce plangi?

-De ce ți-ar pasa de ce plang eu?

-Eu doar te-am vazut plangand si mam gandit sa te intreb ce ai patit,ii spun eu si un zambet ii se schiteaza pe fata.

-Pai...am venit in club cu iubitul meu,dupa ce am dansat putin el a disparut,adica nu mai era cu mine,am plecat sa il caut si lam gasit cu o fata sarutandu-se.El nu facea nimic,nu riposta,o saruta pe aceea fata cu atata pasiune.

-Cum il cheama?

-Carlos,aaa uitel.

Cand am vazut cine e,credeam ca inebunesc,era verisorul meu,Carlos.Cat de impocrit poate fi,Sara chiar il iubeste se vede asta in ochi ei,dar el este un idiot si jumatate nu are cum sa observe.

-Sara...

-Mda...

-Lasa-l in pace pe Carlos,nu te merita,esti prea frumoasa pentru el,el este doar un idiot,stiu asta deoarece el este vărul meu.El schimba fetele ca pe sosete,nu merita sa te indragostesti de el,crede-ma.

-Te cred,imi spune ea zambind.

-Ok,ne vedem la liceu,stiu ca esti cu un an mai mare ca mine.:))))).Am spus eu.

-Ema,multumesc.

-Pentru?

-Pentru tot.Pentru ca tea interesat de ce plangeam chiar daca nu ne cunoastem,pentru ca mi-ai spus ce fel de persoana este Carlos,pentru ca ai fost draguta cu mine,pentru tot.

Am lasat-o singura si am plecat,am mai vazut-o prin liceu,ma gandeam ca este o fata plina de fite,dar de unde este o fata prietenoasa.

Am intrat in club si mam dus direct la Carlos,cat de nesimtit poate fii,cum poate sa se sarute cu altele.

Lam tras din sarutul salbatic de care avea parte alaturi de o curva si lam pozitionat in fata mea.

-Ce crezi ca fac?tip eu la el.

-Ce ti se pare ca fac,ma sarut cu o fata.

-Mai bine zis cu o curva,cum ai putut sa o inseli pe Sara.

-De unde o stii tu pe Sara?

-Asta nu conteaza,este o fata de treaba si nu te merita.Daca tu nu o iubeai asta nu inseamna ca ea nu te iubeste.Esti un mare nesimtit si ca sa sti ea chiar te iubeste,dupa ce iam spus ce aveam de spus am plecat si lam lasat singur.

Nu mai aveam chef de distractie asa ca am plecat

Fata Nouă✔Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum