CAPITOLUL 8-Sarutul.

5.1K 222 6
                                    

Lumina Zilei patrunde in camera mea,iar alarma telefonului suna neincetat.Ma ridic lenesa din pat si opresc alarma.Astazi este luni,oh frate chiar nu am chef de scoala.

Ma indrept spre baie somnoroasa si ma spal pe fata,ma uit in oglinda si zici ca sunt un monstru,fata mea e palida,parul sta in toate partile,pe scurt arat groaznit.

Dau drumul la apa in cada si o las sa picaturile de apa sa imi loveasca pielea alba.

Dupa ce ies din cada,ma imbrac cu o pereche de blugi strambti,deschusi la culoare si cu un tricou alb pe care scrie numele trupei mele preferate "The Vamps".Imi iau si geaca de piele deoarexe afara era cam racoare,doar eram in luna Octombrie.

Ma incalt cu o pereche de adidasi si imi prind parul intr-o coada de cal.Machiajul este unul simplu,rimel,un ruj nud si fond de ten.

Cobor jos unde ii vad pe parinti mei,uitandu-se la un film.Nu iam mai vazut de cateva zile,sa fim seriosi.Acum se preocuma cu afacerile,cu firma si trece mai rar pe acasa.

-Buna mama,Buna tata.

-Buna scumpo,sa ai grija ce faci la scoala.

-Da mama,o sa am.

Asa imi zicea si cand eram la vechea scoala,sa ai grija la ce faci la scoala,sa ai grija ce faci la scoala.Eu mereu ii spuneam da mama,o sa am,dar ce aveam grija nooooo.

Cand ies din casa,ce sa vad,o masina woooow in fata casei,geamul coboara in jos si in masina se afla Ryan cu Jessica.Imi face semn sa urc,iar eu urc.

-Tare masina,Ryan,imi spun eu,iar asta e adevarul,este chiar misto si pun pariy ca este si scumpa.

-Mersi.

-De ce ai venit sa ma iei?

-Sti tu.

-Oh,Jess imi pare asa rau,daca stiam nu ma apropiam niciodata de idiotul ala.

-Nu vreau sa ti se intampke si tie acelasi lucru,credema Ema este foarte periculos si nu vreau sa imi pierd cea mai buna prietena.

Zambesc la ce a spus ea,este o prietena foarte buna,si chear o vreau aproape.

-Nici eu nu vreau sa pierd cele mai nebune fete pe care le cunosc,spune Ryan iar noi incepem sa radem.

********

Eram in ora de geografie,ma plictiseam,cred ca mai bine stau la bunica decat la ora asta.Era si Zack la ora,ce impocrit cum sa o violeze pe Jess,il credeam baiat bun.
Soneria se aude,parca au trecut ani,ma indrept spre cantina,unde imi vad prieteni la masa,ma indrept spre ei doar ca ma lovesc de un corp solid.Zack.

-Ce faci?ma intreaba el,eu vrand sa il ignor dar el ma tinea de mana.

-Cum ai putut?Cum ai putut sa imi violezi prietena,esti un nemernic,si cu asta am incheiat,miam retras mana din stransoarea lui si mam dus la masa.

-Hey,imi salut eu prieteni.

-Hey.

-Vreti sa veniti la mine in seara asta,spune Jess iar noi aprobam din cap.

Dupa ce am mancat si am mai vorbit putin despre vacanta la munte am hotarat cine conduce pana acolo.

-Derek,tu conduci,spune Jess iar Derek se ineaca cu sucul.Este asa dragut,imi place mult de el,dar el nu ar uita la una ca mine.

-Nu,nu,nu,nu am de gand sa conduc trei ore incontinuu.

-De fapt sunt patru ore...incontinuuu.

-Atunci conduce Ryan,spune Derek.

Fata Nouă✔Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum