Prolog- Nopti de Taina

37.9K 1K 70
                                    

                                      Prolog- Nopti de Taina

Miezul Noptii

Începuse brusc ploaia, m-am trezit instantaneu și m-am dat jos din pat. De mică mă tem de ploaie, de fapt de tunete și fulgere. Cu pași ușori, m-am îndreptat spre fereastră. Picăturile de apă se prelingeau rapid pe suprafața de sticlă transparentă. De obicei, când plouă, am coșmaruri. Mă îndrept spre pat rugându-mă la Dumnezeu să nu am parte de așa ceva la noapte. 

1 dimineata

Zgomotele se auzeau de peste tot. Ma dau jos, fug pana la usa, rasucesc manerul, dar... nimic. Usa era incuiata, si nu pe dinauntru. Speriata, continui sa rasucesc manerul, pana cand... simt cum ceva ma apuca de picior si ma trage. Tip si dau sa apuc manerul usii, degeaba, am cazut din picioare, zgariind usa cu unghiile, apoi simt cum sunt trasa din ce in ce mai rapid, intorc capul si....

- Aaa!!! ma aud pe mine insumi tipand.

Aprind repede veioza de pe noptiera si ma uit la ceas. 01: 01

Doar un vis, a fost doar un vis. Calmeaza-te. Cobor la parter, ma indrept spre bucatarie si beau un pahar cu apa. Ma duc inapoi in dormitor si ma bag in asternuturi, dar de data aceasta las lumina aprinsa.

2 dimineata

-Vino la mine... se auzi o voce.

Ma ridic instantaneu in sezut si incerc sa fac cat mai putin zgomot cu putinta ca sa verific daca intr-adevar am auzit ceva.

-Vino la mine...

Imi strang patura mai mult in jurul meu. Incep sa respir agitata. Nu e posibil sa fi intrat hoti prin efractie. Sistemul de alarma este impenetrabil.

-Vino la mine...

Respiratia imi devine si mai sacadata. Vad ceva apropiindu-se de fereastra. Apoi aud batai in geam si reusesc sa disting niste foarme ciudate. Ma mai holbez la fereastra, nereusind sa-mi dau seama ce era si vazand cum picaturile de apa se prelingeau in jos. Apoi, dintr-odata, lumina palpai de trei ori si se stinse de tot. Raman in bezna totala. Vopseaua de pe pereti incepe sa se cojeasca, iar din prize si din spatele tablourilor vad ceva cum se prelingea spre podea. Era vascos si inchis la culoare, sange.

Incep sa tip si aud din nou acea voce care imi provoca sentimente nemaisimtite de mine pana acum.

-Vino la mine!

Afara ploua cu galeata, fulgerele si tunetele luminand si zguduind cerul. Auzeam voci terifiante, iar casa o priveam cum se cojea si statea sa se prabuseasca. Incerc sa ma ridic in sezut, dar atunci vad ceva negru inaltandu-se de la capul patului.

Si se inalta si se inalta si nu se mai oprea. Se apleca desupra saltelei, se sprijini cu o mana de pat, iar cealalta o intindea ca sa ma atinga. Tot ce vedeam la acea forma era negru, s-a apropiat atat de mult de mine, incat era cat pe ce sa-i vad chipul si apoi... bum!

Ma ridic in capul oaselor. Lumina era aprinsa. Se auzea ceva dinspre fereastra, ma uit mai bine si vad ca era o creanga a unui copac. Peretii nu se cojeau si nici nu se scurgea sange din el. Nu era nimeni altcineva la mine in pat. Dar eu, in chimb, eram uda leoarca de transpiratie. Ma uit la ceas, 02:10.

Ma dau jos din pat si ma duc sa fac un dus. Dupa cateva minute termin. Toate pijamalele mele erau murdare, asa ca nu mai aveam incotro decat sa imi iau o camasa de noapte alba din matase si lenjerie intima din dantela alba.

Atingerea DiavoluluiUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum