~ 2

563 31 2
                                    

{ Alexis Harper }

Ik open langzaam mijn ogen, maar sluit ze meteen weer. Het velle licht dringt mijn kamer binnen, helaas zijn mijn gordijnen niet zo zondicht als ik had gehoopt. Moeizaam open ik mijn ogen weer, en stap langzaam uit bed. Ik trek mijn unicorn onesie uit, en loop langzaam naar de kast. Ik pak mijn zwarte skinny jeans eruit, en met een witte sweather erboven waarop staat; Think positive be positive. Ik pak mijn witte Converse, en sleep mijn tas mee van de trap.

"Goeiemorgen" vertel ik slaperig. Oh oké niemand? Ik smijt mijn tas neer, en loop meteen naar de keuken. Waar the fuck is Alexia? Ik huppel snel de trap weer op, en smijt haar slaapkamerdeur open. Jahoor, zij ligt nog te pitten. Nou krijg ik mijn gemene grijns op mijn face. Nu is het mijn beurt om haar wakker te springen, ik grinnik alleen al van het idee. In een keer, spring ik met mijn hele gewicht op haar maag. Ze geeft een vervelende kreun en spert haar ogen open. "Wat the hell doe je Alexis?!" Ik grinnik, terwijl Alexia op mij begint te slaan. "Kap is! Dit was je karma! Je moet by the way naar school het is.. Even kijken. Fuck 8 uur ! Ik moet allang op de fiets zitten keal." Ik spring van haar bed, terwijl zij nog een kussen naar mij gooit. Ik trek een 'sprintje' van de trap, en hoor Alexia achter me aan hollen. Ik pak snel een suikercake uit de la, en een flesje pepsi cola. Dat prop ik vervolgens in mijn tas,  en borstel ondertussen dat ik een boterham in mn mond prop mijn haar. "Jij bent wel lekker druk hè!" Grinnikt Alexia. Ik kijk met een vies gezicht naar haar, en doe wat mascara en foundation op. "Je zal maar naar school moeten vandaag! Dan heb je pas een kutleven! Ik heb namelijk vrij" lachte Alexia vuil. Ik gromde en liep de voordeur uit er kwam nog een kleine 'doei' uit maar dat was het dan ook wel. Ik pakte mijn rommelbak (ookwel fiets genoemd) en fietse de straat uit opweg naar school. Ik was natuurlijk veelste laat, maarja dat is geen verrassing voor mij. Ik smeet mijn fiets tegen het hek van de school, want het fietsenrek was hij niet waard. Ik liep in een 'chille' pas de ingang van de school binnen. Het was leeg, je kon er een spelt horen vallen. Iedereen was natuurlijk al in de les, behalve de populaire mensen waren nog in de aula te vinden zoals; Austin, Connor, Mackenzie en Mackenzie's schoothondje Krystal. Ik knikte afkeurend naar ze, en liep met een snelle pas de klas binnen. Ik rook de muffigheid al vanaf een kilometer, want ja geschiedenis met Meneer Snoek is nooit een lekker pretje.

"Ha! Fijn dat je er bent Alexis" zei Meneer Snoek op een sarcastische toon. Ik knikte en nam plaats naast Audrey. "Wat dacht je van melden dame? En dan pik je Austin maar meteen mee, want die zit gewoon te chillen in de aula". De leerlimgen begonnen te grinniken bij het woord chillen. Ik knikte, en stond op van mijn plek om me vervolgens te melden.

Ik zag er al tegen op om met Austin te praten, want ik was niet echt iemand waarmee je gezien wou worden. Ik liep in een rustige pas op de populaire mensen af. "Kijk eens wie we daar hebben!" Hoorde ik de bitchy stem van Mackenzie al zeggen. "Alexis, wat fijn dat je er bent" knipoogde Austin. Ik begon te blozen, waardoor Austin alleen maar begon te grijnzen. "Schatje, wat kom je doen? Me toch uiteindelijk vermaken?" Ik schudde meteen mijn hoofd, en keek naar Mackenzie die mij jaloers terug keek. "Ik kom je halen, want we moeten ons melden". Fluisterde ik bijna. "Oh sinds wanneer ben jij zo bad?" Grinnikte Austin. Ik keek snel weg, en pakte mijn gsm tevoorschijn. 3 nieuwe appjes.

Audrey: Waar ben je? Ik sta op je te wachten 💦

Audrey: Hallo? Ik fiets weg hoor sorry zie je nog wel 😊

Mama: Ik moest vroeger weg vanwege werk. Sorry
Veel plezier op school!
Groetjes Katalana Harpers.

Ik zuchtte bij het laatste berichtje, had ze dat niet eerder kunnen melden?

"Bitch" gromde ik. "Wat zei je nou liefje?" Grijnsde Austin. "Uh niks. Moeder youknow?" Austin knikte begrijpelijk, en stond vervolgens op. "Ga je dan mee Alexis?" Ik knikte, en liep samen met hem richting jet concierge hok. Hij greep mijn hand beet, en glimlachte lief. Deze Austin ken ik nog niet. Ik keek snel weg, niet wetend wat ik moest doen.

"Geen nieuws voor mij Alexis en Austin" maakte de concierge zijn zin af. Met die woorden liepen we weer naar geschiedenis. "Waarom was je eigenlijk te laat?" Vroeg Austin opeens. "Uuh, verslapen?" Antwoordde ik vragend. "Dat kwam er niet heel zeker uit, vertel me de waarheid." Ik zuchtte. "Mijn vader is voor 3 jaar op zakenreis, en mijn moeder heeft het druk met haar bedrijf. Ze is vandaag de hele dag en nacht werken, ik ben nu samen alleen met mijn zusje Alexia. Vandaar dat ik zo laat ben, normaal is mijn moeder de wekker weet je wel? Die je wakker maakt enzo. Maar dit keer was dat niet zo, toen was het acht uur voordat ik eindelijk mijn kleren aan had". Ik wachtte nieuwsgierig op Austin's antwoord, al weet ik niet eens waarom ik dit aan hem heb verteld maarja. Hij knikte alleen maar, terwijl ik dacht dat hij meer zal zeggen. "Weetje Alexis, zulke ouders heb ik ook. Ik verteld dit eigenlijk aan niemand, zelfs niet aan Connor dus als je dit door lult maak ik van je leven één grote bende!" Ik knikte gewaarschuwt. "Maar ik ben ook altijd alleen thuis, behalve dan dat Connor er nog is". En met die woorden liep hij van me weg, richting geschiedenis. Wie had dat ooit gedacht? Austin de zielige?

Ik opende het geschiedenislokaal, en nam plaats naast Audrey. "Alexis? Waar bleef je?" Siste Audrey. "Pauze" fluisterde ik. Ze knikte en richtte zich weer op haar opdrachten. Ik deed het zelfde, terwijl Austin nog steeds waarschuwingsblikken naar me gooide. Ik bleef hem maar negeren totdat de bel ging.

"Nou vertel op!" Zei Audrey kwaad. "Nou kijk, mijn moeder is vandaag opeens de hele dag naar haar werk. En ze zou me wakker maken om zeven uur, dat heeft ze niet gedaan en toen was ik te laat wakker." Gooide ik eruit. Audrey knikte begrijpelijk, gaf me een knuffel en nam plaats in de kantine.

~~~~

Alweer tweede hoofdstukje! Misschien komt vanavond nog de derde online ! We knows?
Wat vinden jullie van het boek? Verandering of zo blijven?
Vote please en reageer
Bedankt voor het lezeeen!
X

Good girls, fucking love badboys.Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu