Epilog

1.5K 84 1
                                    

Voljeli su se.
Desilo se svatsa izmedju njih,ali ipak su pobjedili sve.Neymar i Anna željeli su da uspiju i uspjeli su.Bitno je da su vjerovali jedno drugome i to ih je dovelo do kraja.Anna je uvjek bila nagla nije bas razmisljala o posljedicama,ali tu je uvjek bio Neymar da je savjetuje o svemu.

Neymar je bio zenskaros,a Anna čuvala je svoju nevinost i dala je njemu.Nije u zivotu sanjala da ce biti s čovjekom koji joj oduzme nevinost to joj nije bilo ni na kraj pameti,ali ocito da je sudbina s njom imala druge planove.

Imaju 5 predivne djece.David,Lucy,Luca,Elena i Neymar da najmladji deckic dobio je ime po svom djedu koji je umro od srčanog udara.Neymar je jedva dosao sebi,ali Anna mu je pomogla da preboli to.

Mali David nastavio je očevim stopama dok je Lucy otisla u manekenke,a Luca eh on je postao pjevač,Elena je krenula maminim stopama ni ona nezna sta ce da radi svidja joj se da bude kozmetičarka,ali bi ipak htjela da bude doktorica pa joj je to teško i odlucila se za sekretaricu,a Neymar e on je krenuo kao otac mali zenskaros.Zavodi sve redom i oduzima dah curama.

Pripazite se djevojke stiže mali vragolan...

Anna i Neymar bili su ponosni na svoju djecu.

*Ne zaboravi,Anna da te volim vise od bilo čega i kad umrem moja dusa ce uvjek biti s tobom*-rekao je Neymar Anni jedni veće

*Volim i ja tebe,Neymar .Ovdje sad i zauvijek*-odgovorila mu je Anna i poljubila ga...

NEMA VISE.GOTOVO.

Nadam se da ste uživali.Hvala svima na komentarima,voteima i pregledima.

Imate moj novu pricu "My son" nadam se da ce vam se svidjeti.

❤❤❤❤❤❤


Te amo idiota!!!《Zavrsena》Där berättelser lever. Upptäck nu