11 dio

1.2K 78 2
                                    

*NEYMAR*

Danas je utamica.Anna je rekla doci bas mi fali nisam je vidjeo ima 3 sata.Ona i Maya su se odgovorile da ce nas cekat kas de sve zavrsi.Pricao sam s deckima dok smo cekali da nam Luis kaze sto trebamo raditi i da nam da posebnu tehniku.O zaboravio sam rec danas igramo protiv Reala.

*Decki morate dat sve od sebe*-govorio je nas trener Luis

*Iniesta ti si kapiten i od tebe ocekujem da das sve od sebe kao i od ostali*- i dalje je pricao Luis.Pazljivo smo ga slusali mada sam ja razmisljao o jednoj ljepotici.Jedva cekam da je vidim...

*ANNA*

Ja i Maya smo krenile na stadion.Da pocela sam sa svojom osvetom.Nadam se da necu nesto zeznuti jer mi to bas ne ide u korist.Ovu osvetu moram zavrsiti za 3 mjeseca jer vec tada ce mi poceti primjecivati stomak,ako kojim slucajem Neymar sazna da sam trudna sve ce propast bozee.

-1 sat kasnije-

Ja i Maya smo na stadionu i pratimo utakmicu.Jako je napeto Messi vodi loptuu i dodaje Neymaru i goooollll.Cjeli stadion je zagrmio.Svi su poceli vikat Barcaa dok su madridisti uzvikivali zvizduke nezadovoljstva.James je na stadionu bozee.Sto se desilo da smo se tako posvadjali zar sam svatrno kurva??

I trenutni rezultat je 3-1 za Barcuu.Neymar,Messi i Bartra su dali golove jos Suarez i biti ce sve super haha za Real je dao gol cuveni Ronaldo dok je James asistiro.

Utakmica je zavrsila.Barcaa je pobjedillaa.
Ja i Maya cekale smo Bartru i Neymara.Nakon nekih sat vremena su izasli i krenuli smo u klub.Ja neznam kako oni mogu toliko trcat ja bi umrla haha.

U klubu je bilo okey.Dobro ne bas okey ali zan se kako je u klubovima.Puno polugolih djevojaka ili bolje receno djevojcica.Ja svoje djete ovako necu pustat u grad.

Ja i Neymar smo plesali zajedno.Smijali smo se i zezali Bartru i Mayu.Nakon nekog vremena Neymar je spustio svoje ruke na moje dupe i lagano ga stisnuo.Zastenjala sam.Poceo je lagano da mi ljubi i lize vrat.Uhvatio me je za ruku i povukao do auta.

*Neymar gdje idemo?*

*Idemo do mene.Nemogu vise Anna eksplodirat cu.*

*Uredu.Bice mi zadovoljtvo*

*Oh bejbe nisi ni svejesna koliko me palis pogotovo sad kad si u toj sexy haljinici*-znam da sam sexy hhh tebi je sve polugolo sexy.Tebi je bitno samo sexy tjelo i nisat vise.Nisam htjela nista rec samo sam sutila.Kad smo usli u njegovu kucu odmah me je poceo ljubit.Kako su sam njegovi poljubci primamljujuci ne znam hocu li se moc suzdrzat.

Neymar je bio na meni.Na brzinu smo se preokrenuli tako da sam ja bila na njemu.

*Bejb ja bi voljela da probam lisice*- upitala sam ga dok sam svojom guzom lagano trljala od njegov khm.

*Daa bejb samo pozuri*-uzela sam lisice i zavezala sam mu jednu ruku od krevet pa tako i s drugim.Ljubila sam ga po tjelu i lagano sam se trljala.

*Oh bejb jos malo pa cu svrsit*-najednom sam stala i sisla s njega.Pocela sam se obalciti.Jadnicak bas mi je zao.

*Koji vrag?Anna sto god da izvodis nije smjesno*-rekao je

*Vidimo se Ney bilo mi je zadovoljstvo*-nasmijala sam se dok sam uzimala torbu.

*Vrati se ovamo.Znas li koliko ovo boli?*- cvilo je

*Uzivaj,book*-samo sam izasla i krenila prema svom stanu.Pih on misli da cu opet past na njega nene neide to vise tako s Annom....

*NEYMAR*

Glupaca me izradila.Dovraga zavezan sam za ovaj krevet vec sat vremena.Joj Rafaelaa gdje si sad kad te trebam.Kako je samo mogal da me tako jebeno napali i ostavi.Trebo sam znati sta ce da uradi.I tako s mislima zaspao.

-Jutro-

Probudio sam se i dalje sam zavezan za krevet.Moram u wc upista cu se.Imali ikoga u ovoj jebenoj kuci.Htjeo sam se derati da mi nekk pomogne,ali nisam.Cuo sam korake i neko je otvorio vrata.To je bila/bio_________

Izvini te zbog greski....

Te amo idiota!!!《Zavrsena》Where stories live. Discover now