8 dio

1.2K 86 1
                                    

*ANNA*

Ujutro sam rano ustala zbog mucnina.Nakon nekoliko minuta sam se oporavila i odlucila otici u dnevnu.Usla sam u dnevnu,a na kaucu su sjedili Bell i Justin.Koliko se samo njih dvoje vole.Da li cu i ja naci nekoga kao Bell?Pozdravila sam ih.

*Jutrooo*-rekla sam veselo

*Jutro*-rekli su u isto vrijeme oh kako su samo slatki zajedno

*Neko nam je veseo danas*-rekla je Bell gledajuci me s sjajem u ocima.Taj sjaj imaju samo osobe koje su iskreno sretne.Dok ja patim zbog ljubavi...

*Naravnoo.Uskoro idem na posao pa necu da vam smetam*-rekla sma

*Nesmetas nam.Anna mi uskoro odlazimo.Znas za nekoliko dana cu se udat za Justina i odlazimo u Ameriku.*-rekla je Bell tuzno.Ostat cu sama.Zasto me Bog kaznjava sta sam mu ja skrivila????

*Uredu je.Sretno vam i drago mi je zbog tebe.Posjecivat cu te kad budem mogla.Nadam se da sam kuma.I dap iselit cu se iz stana.*-rekla sam veselo mada znam da nemam gdje otic.

*Ne dolazi u obzir da se iselis.Ti ces zivjeti ovdje i gotovo.Kuma si naravno kakvo je to pitanje.*-rekla je Bell smjesu ci se dok je Justin gledao nesto n TV.Ocito nas nije htjeo ometat ali sam primjetila kako svaki sekund promatra Bell.On nju voli kao i ona njeg zasluzili su srecu.

*Bell,hvala ti.Ti si najbolja prijateljica.*-rekla sam grleci ju.Obadvije smo pocele plakati.Oh boze koliko ce mi falit.

*Eee necemo sad plakati.Hahahah provest ceml ovih par dana zajednoo*-tjesila me Bell

Nakon nekkg vremena otisla sam na posao.Ja i Maya smo pricale i zezale se.Slucajno sam pogledala na ulaz u kafic i na vratima je bio_______________

Te amo idiota!!!《Zavrsena》Where stories live. Discover now