7 dio

1.3K 87 1
                                    

Nako pet minuta nisam mogla vjerovat.Postat cu mama.Ja i Neymar cemo dobiti djete.Sto da radim bozeee.

*Drustvo trudna sam*-rekla sam dok se Bell radovala,a James je bio namrgodjen.Uposljednje vrijeme je nekako cudan.Mozda se zaljubio.

*Cestitam srcee.Joj nemogu vjerovat u isto vrijeme cemo postat mamee!!!*-rekla je Bell.Rodit cu ovo malo bice nije ono nista krivo.Ne znam sto da kazem Neymaru mslm ne zelim se udati za njega.Iako ga volim najvise na svijetu ali ne zelim ga prisilit na brak.

*Dap!!Ipak nam je sudjeno da sve zajedno radimo :)*rekla sam veselo na sto se James ubacio

*Bell se za razliku od tebe ne tuca okolo*-rekao je James.Nemogu da vjerujem.

*Molim?*-upitala sam nevjerujuci

*Oho jos i gluha.Kurvo!!!*-rekao je bjesno.Jedna suza mi je skliznula niz obraz.

*James mrš napolje!!!Gade jedna*-Bell se izderala na njega.

*Znaci tako.Bit ces s ovom droljom.Hvala Bell!*-rekao je i otisao po svoje stvari.Ubrzo je otisalo lulajuci vratima.

*Anna pusti ga on je samo ljubomoran*-rekla je Bell tjeseci me

*Mah idem ja malo u sobu odspavat,a ti javi Justinu.Obradovat ce se.Bok!*-rekla sam i otisla u sobu razmisljajuci o svome zivotu.Neznam sto dalje.Planiram raditi do sedmog mjeseca trudnoce i onda cekat da moj andjeo dodje na svijet.Odlucila sam da Neymaru nista ne govorim ipak njega nije ni briga za mene ni za nase djete.Neka on nastavi sa mjenjanjem svojih ljubavnica,a cu dalje vec nekako krenit....

*BELL*

Nemogu da vjerujem da joj je James to rekao.Pa prijatelji smo jako dugo.Znam da je zaljubljen u nju,ali nije od njega lijepo da je nako izvrijedja.Pogrijesila je sto sad ina veze.Svi smo mi ljudi i svi grijesimo.
Najednom se culo zvono na vratima.Koli je sad??

Na vratima je bio Justin.Zar nije na turneji?

*Zasto??Haa samo zato sto sam ti jebeno rekao da cu biti duze na turneji ti si prekinula sa mnom.Jebeno miodgovori,Bell*-zadero se Justin bjesno

*Prvo udji unutra i drugo ne deri se na mene.*-rekla sam.Mozda ima pravo ipak sam ja kriva.Usao je u stan i stao ispred mene.

*Uredu.Zelim da mi objasnis ovaj cirkus koji izvodis.*

*Zao mi je,Justin.Bila sam bjesna nisam razmisljala.*-rekla sam

*Dovraga curo.Umalo mi srce nije puklo na dva djela.Zbog tebe sam proputovao po kontinenta.Uplasila si me ludice.*-rekao je smjeseci se

*Bar si opet tu.Oprosti*rekla sam spustajuci glavu.Ubrzo je uhvatio moju bradu i pogledo me u oci.Izustio je jedno Volim te i poljubio me.Koliko mi je falio njegov poljubac.

*Ju-sstin*-rekla sam mrmmljajuci izmedju poljubca

*Mhm?*rekao je neodvajajuci se od mojih usana.Lagano sam ga odgurnula.

*Moram ti nesto reci.*-rekla sam gledajuci ga pravo u oci

*Bejb,plasis me.Dali je sve uredu?*-upitao je zabrinuto

*Trudna sam!*-ispalila sam ko iz topa.

*Molim?*

*Postat cemo roditelji*-rekla sam.Stajao je 5 minuta gledajuci u mene.Uzeo me je u narucje i zavrtjeo dok sam se ja smijala.Ubrzo me je slustio i poceo ljubit po licu.

*Justin polake*

*Nemogu da vjerujem.Oh ljubavi tako te volim.*-rekao je ljubeci mi stomak.Oh boze nisam zamisljala da ce ovako biti sretan.

Dok su oni djelili svoju srecu.Neko u obliznoj sobi je razmisljao o svom zivotu i plakao.Dok je on na drugom kraju grada razmisljao sto da radi.Razmisljao je da joj da svoje srce da ga ona odledi.Da li ce Anna uspjesti odlediti njegovo srce ili pak ne??

Izbrisala sam neke nastavke jer je prica krenila u pogresnom smjeru.....

Te amo idiota!!!《Zavrsena》Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu