21 dio

1.1K 82 7
                                    

Na vratima je bio Neymar.Oh sto on želi.

*Sto zelis?*

*Zelim pričati s tobom?*

*Nemamo o cemu pricat*

*Moramo razgovarati*-rekao je ljutoo

*Uredu.Udji*-rekla sam i pustila ga unutra.

*Sjedi*-rekla sam

*Hoćeš nesto popit?*-upitala sam ga

*Ne,hvala.Dosao sam da razgovaramo o Davidu.*

*Uredu.Sto zelis da znas?*-upitala sam ga.Razmisljala sam dali da mu kazem istinu ili ne.Ima pravo znati i on je sudjelovao kao i ja.

*Tko je Davidov otac?*

*Jaaa*-zamucala sam nisam mogla nista da kazem jednostavno rijeci nisu izlazile iz mene.Sto da radim?Hajdee Anna mozes ti to.

*Hoćeš li vise odgovoriti*-upitao je ljuto

*Ti*-jedva sam izustila.On je samo gledao u mene.

*Kako?*-upitao je zbunjeo

*Ja pa onu noc kad si me iskoristi Neymar.*-jednostavno sam rekla

*Cekaj malo to je bio dio osvete da mi uskratis da budem otac*-upitao je bjesno

*Neymar molim te*

*Kurvoo jebena zar samo mislis na sebe haaa da li si i u jednom trenutku mislila na Davida dali ce njemu trebat otac*-Neymar se derao bio je bijesan da sam musko sigurno bi me udario.

*Neymar zao mi jee.Nisam razmisljala*- rekla sam jecajuci

*Tebi ta glava sluzi samo za šišanje.Dovraga sve.Zapam ti jedno ovo nece ostati na ovome.Vidimo se uskoro na sudu,Anna Gotez*-rekao je i izjurio iz stana.

Nenene samo to ne nezelim izgubiti Davida.Sto da radim.Plakala sam.Brzo sam uzela mobitel i nazvala aerodrom i poručila karte.Moram pobjeći odavde ne smijem dozvoliti da mi uzmu Davida.
Brzo sam probudila Davida,obukla ga i uzela stvari i uputila se prema aerodromu.Cim sam stigla uzela sam karte i otisla u avion.David i ja smo sjeli.

*Mama zasjo idemo*-upitao je

*Duso mama mora raditi.Ne brini bit ce sve uredu*-rekla sam i poljubila ga u glavu.Avion je uskoro krenu i slučajno sam pogledala kroz prozor i vidjela Neymara.Stajao je na ulazu dok su oko njega bili zaštitari(policajci).Ubrzo smo bili u zraku tako da ga vise nisam mogla gledat....

*Neymar*

Dovraga kuja je otisla sa mojim sinom.Platit ce mi za ovo.Mislio sam joj ponuditi brak,ali je ona morala raditi po svom.Snaznao sam gdje je otisla.L.A nije daleko.Sutra idem po svog sina,a za nju me briga.

David de Silva Santos dolazim po tebe.....

Te amo idiota!!!《Zavrsena》Where stories live. Discover now