sju | fan va skönt

1.3K 96 7
                                    

FELIX

Hans varma händer som rör min kropp får mig att rysa till. Att en enda försiktig beröring kan påverka mig på mycket, men det är nog bara för att det är han.

Mina fingrar leker lätt med hans blonda rufsiga hår. Hans vackra ögon gör mig som nykär, för det kanske är vad jag är. Nykär.

"Du är så fin" den vackra stämman når mina öron och bara sekunder senare trycker han upp mig mot väggen bakom oss. Kanske är det sant, kanske är jag fin i hans ögon.

Hans svullna läppar når min bara hals. Båda hans tunga och hans läppar arbetar, precis så som jag vill ha det, precis så han vet att jag vill ha det. Allt han gör är bara rätt.

När mitt linne stoppar hans läppar för att fortsätta sin resa ned frustar han irriterat till och drar av mig den. Denna gång är det mitt bara bröst som får ta emot hans läppar.

Dom ljusa stönen som lämnar mina läppar får mig att skämmas, kanske låter jag får mycket, kanske låter jag för lite. Han avslutar sitt kyssande och drar sakta ned min gylf och knäpper upp knappen på mina jeans. Även dom hamnar på golvet.

"Du är verkligen fin" återigen når den vackra stämman mina öron. Hans hand smeker mig försiktigt utanpå mina kalsonger och ett stön lämnar mina läppar. Skäms inte, skäms inte Felix.

Fan va skönt.

-

har legat i sängen sen två, allt är verkligen värdelöst utan han men om hon gör honom lycklig så ska han få vara lycklig. men varför just hon, min så kallade bästavän

instagram - eentrevligperson

trogen | foscarWhere stories live. Discover now