fyra | jävla blondie

1.2K 103 6
                                    

FELIX

"Felix gubben, glöm inte bort ditt möte idag med din psykolog" mammas irriterande röst får mig att vilja dunka mitt huvud i väggen.

Mamma slår sig ned på min säng. Att hon är orolig syns. "Vad har hänt med dig? Din psykolog har mejlat mig och berättat att du inte säger någonting på samtalen" det gör inte han heller mamma.

Jag ligger nedbäddad i min säng och tycker allmänt synd om mig själv på grund av William. Hur kunde jag ens tro att han faktiskt tyckte om mig?

"Sluta bete sig som om jag vore tio, jag är tjugo mamma" väser jag fram och reser mig upp ur sängen. Mamma ser på mig med en orolig blick och skakar bara på huvudet.

"Jag är bara orolig" hon ger mig en medlidande blick. Om hon bara skulle veta vad som har hänt. Hur mycket skulle hon hata mig då? Skulle hon säga upp vår kontakt? Hon skulle aldrig vilja kalla mig hennes son igen.

"Jag vill bara inte att det ska hända samma sak med dig som det hände med sin far" säger hon och genast känner jag hur ilskan i min kropp växer. Att hon ens vågar nämna honom.

Jag ger henne en menande blick som endast visar att jag kommer slå till henne om hon inte lämnar mitt rum. Men trots min blick sitter hon kvar på min säng som om hon skulle frusit fast på plats.

"Varför nämner du ens honom när du vet hur mycket jag hatar honom?" skriker jag fram och slår, av ren reflex, till en vas som står på min byrå. Mamma hoppar till och ser skräckslaget på mig.

"Fan, du fattar ingenting och du vet ingenting!" denna gången är det väggen som får ta emot min knytnäve, vilket resulterar till att ett hål i väggen bildas.

Jag pekar mot den vita dörren, "gå ut härifrån mamma, innan jag gör något jag kommer ångra" väser jag fram med sammanbitna tänder och med knutna nävar. Mamma gör som jag säger och skuttar ut från mitt rum, i ren rädsla.

Fan, jävla blondie. Fan, jävla William.

-

ikväll är en sån kväll som jag bara tycker synd om mig själv och dränker mig själv i onyttigheter. även fast det är mitt fel att han hatar mig för tillfället.

ugh blir så arg på mig själv.

glöm inte att följa mig på instagram - eentrevligperson

trogen | foscarWhere stories live. Discover now