sex | jag tycker om dig

1.2K 99 6
                                    

FELIX

"Du, Felix" William ser på mig när jag slår mig ned i hans soffa. En suck lämnar mina läppar. Att jag är trött på hans sätt att leka med mig är en underdrift.

"Vad vill du?" frågar jag spydigt och drar en hand genom mitt smuts blonda hår. Han står lutad mot väggen, i endast ett par byxor och han vet precis vad det gör med mig.

"Förlåt för det där jag sa häromdagen. Jag menade inte det, okej?" försöker han övertala mig om. Tårarna bara väntar på att få lämna mina ögon men jag kommer inte visa mig svag, inte inför William.

En del av mig vill säga att det är lugnt, vill krama om honom och sen älska med honom. En annan del av mig hatar det, hatar att jag tycker om honom.

"Jag tycker om dig Felix. Det gör jag" hans ord får mig att nästan spricka av ilska och jag får ta i för att inte låta världens leende platsa sig på mina läppar.

OSCAR

Cecilia sitter i sitt kontor och arbetar, som vanligt. Hennes blonda hårsvall är uppsatt och dom bekväma mjukiskläderna klär henne, konstigt nog.

"Hej hjärtat" säger jag försiktigt, rädd för att störa hennes arbeta som hon är så inne i. Dock vänder hon sig om på sin stol och ler stort när hon ser mig. "Hej älskling! Jag måste tyvärr göra klart det här, kan du göra middagen idag?" frågar hon mig snällt och schasar ut mig ur kontoret.

Idag har tydligen ingen tid för mig.

-

allt är så värdelöst just nu

instagram - eentrevligperson

trogen | foscarWhere stories live. Discover now