4

1.8K 126 2
                                    

-Fabe! Nem tudod, hol van a kamerám? És Jona?? Hová tüntél megint ? - a kiabálásom betöltötte az egész házat. Anya visszakiabált a konyhából.
- Kicsim, a testvéreidet elküldtem Hanna nénihez! A kamerád meg nem a nappaliban van?
- Tényleg! Kösz, anya! - Valóban, a kamera a könyvespolcon volt a nappaliban. Gyorsan felkaptam, és kirohantam anyához. - Kérdezhetek néhány kérdést?
- Persze, de miről? - ült le az asztalhoz.
- A BTS-ről. Tudod, a kedvenc bandám! Kell egy versenyre. Naaa! - győzködtem anyát, mire ő felsóhajtva beleegyezett. - Oké. Első kérdés. Mit tudsz a BTS-ről? Úgy mondd, mintha nem én kérdezném!
- A lányom folyton róluk beszél, minden nap valami cukrot emleget, ó, igen, Sugát. Azt mondogatja, hogy ő lesz a férje, csak a fiú nem tud róla.
- Oké. És a többiek ?
- Gyakran emlegeti a tagokat, de annyi nevet mondd, meg annyi bandát, hogy nem tudom megjegyezni - nevetett fel. -, túl sok.
- Köszi, anyu! Ha Jonathánék megjönnek, mondd nekik, hogy jöjjenek a szobámba.
- Szívesen. Megmondom.

Felmentem a szobámba, ledobtam magam az ágyra, és beindítottam egy lejátszási listát, közben az ötletemen agyaltam. Jó volt, csak segítség kellett. Az ötlet az volt, hogy interjút készítek néhány emberrel, rokonokkal, random emberekkel az utcán. A gond csak az volt, hogy nem tudok csak úgy odamenni valakihez, és beszédbe elegyedni vele. Nekem az nem megy. Jona viszont nagyon szeret megismerni új embereket, emiatt tudtam, hogy segíteni fog.
Csapódott a bejárati ajtó, ez azt jelentette, hogy megjöttek a tesóim.

Bocsi mindenkinek, kicsit rövid lett a rész, de ígérem, a következő hosszabb és eseménydúsabb lesz. Nem mellesleg, holnap hozom ;)
Annyeong ❤
Mir (*^﹏^*)
(Dedicated to lisablackk )

"Sugary" sweet life {{BEFEJEZETT}}Όπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα