9.kapitola

87 9 0
                                    

Naty's P.O.V
,,Môžem si prisadnúť?'' opýtal sa ma neaký hlas. Keď som sa pozrela hore bol to on a ja som nevedela čo povedať tak som iba prikývla. Sadol si a chvílu bol ticho. ,,Môžem sa opýtať prečo plačeš?'' opýtal sa ma. ,,Pohádala som sa z mamou, nie je to nič vážne,'' povedala som a on len prikývol.

Boli sme chvílu ticho a ja som ho nevedela osloviť, lebo neviem jeho meno. ,, Nemal som tú príležitosť predstaviť sa ti,'' povedal a pokračoval, ,, volám sa Maxi.'' ,,Ja som Naty'' ,,Máš veľmi pekné meno,'' povedal a cítila som ako sa červenám.,,Ani tvoje nieje také hnusné," odpoviem mu. ,,Ďakujem" povie.

,,Máš zajtra čas?" ,,Jasné prečo?" ,,Len ... No vieš... či by si chcela zajtra so mnou niekde ísť?" opýta sa a ja prikývnem.,, Super tak zajtra po škole?'' ,,Dobre" odpoviem.

Maxi's P.O.V
,,Volám sa Maxi'' poviem. ,,Ja som Naty" ,,Máš veľlmi pekné meno" keď som jej to povedal videl som ako sa červená. ,,Ani tvoje nie je také hnusné," povie a zas sedíme chvíľu ticho.

,,Máš zajtra čas?" opýtam sa a dúfam, že povie áno. ,,Jasné prečo?" opýta sa ma. ,,Len ... No vieš... či by si chcela zajtra so mnou niekde ísť?" opýtam sa nervózne a ona prikývne.,, Super tak zajtra po škole?'' ,,Dobre" odpovie. Veľmi som sa tešil až ju zase uvidím.

Naty's P.O.V
(Po hodine)
S Maxim sme sa dlho rozprávali a ešte stále sme v tom istom parku. Už sa začalo stmievať ale mne to nevadí. Lenže zajtra je škola. ,,Už musím ísť domov" poviem. ,,Odprevadím ťa," povie.
,,Nemusíš ja to zvládnem," poviem.,,Ale ja chcem,"povie a už mu nato nič nepoviem.

(Doma)
Maxi ma odprevadil až domov. Nedávno odišiel. Keď som vošla dnu práve moja rodina večerala tak som sa k nim pridala. ,,Kde si bola?" opýtal sa ma oco. ,,Bola som vonka s Ludmilou,'' zaklamem a idem do svojej izby.

Ahoj nová časť. Konečne je v nej NAXI moment. V tejto časti je aj Maxiho pohľad a Natyn pohľad.Ak sa vám časť páčila dajte vote podľa toho viem kto číta môj príbeh.
Dúfam že sa vám páčila.
Trocha nudnejšia časť, ospravedlňujem sa ale po prvý krát píšem romantickú časť.

New Girl | Naty FF (Sk)Kde žijí příběhy. Začni objevovat