6.kapitola

122 7 0
                                    

,,Ludmila čo ti je? '' opýtam sa jej lebo je mi veľmi čudná. ,,Čo mi je? Ty sa ma pýtaš čo mi je? Prečo si ma nechala samú?'' ,,Lebo som sa vrátila pre tašku.'' ,, A to si mi nevedela povedať?'' opýtala sa ma. Nič som jej nepovedala. Ona len prikývla a odišla.

Maxi's P.O.V
Pozeral som si papiere a vtom do mňa niekto narazil. Pozrel som sa kto to bol. Bola to ona. To dievča, ktoré nám Pablo predstavil. Myslím, že sa volala Naty. Obidvaja sme sa na seba pozerali a ani jeden z nás nevedel čo má povedať. ,,Naty kde si? '' počul som ako ju niekto volá. Bola to Ludmila. Odtiahla ju preč.

,,Maxi, maxi tu si ideme do ART REBELU za Diegom ideš s nami?'' opýtal sa ma Broudway. ,,Jasné poďme,'' povedal som mu a išli sme.

Naty's P.O.V
(Doma)
Neviem sa na nič sústrediť. Myslím na neho a neviem ani jeho meno. On ma už pozná. No ja jeho nie.

,,Naty večera!'' zakričala mama a ja som zbehla dole.
,,Ako sa ti páči v novej škole?'' začali sa ma spytovať rodičia. ,,Je to tam veľmi pekné a chodí tam aj Ludmila,'' povedala som a pri tom ako som povedala jej meno hneď som si spomenula na našu "hádku".

Počas večeri sa ma rodičia pýtali na všeličo možne. Teraz som v izbe a píšem si do deníka.

Ahojte nová časť je na svete. Prepáčte že som nepridávala časti ale musela som sa veľa učiť do školy. Ak sa vám časť páčila dajte vote, ak niečo chcete zmeniť napíšte do komentára a ďakujem že čítate môj príbeh. ;)

New Girl | Naty FF (Sk)Where stories live. Discover now