4. kapitola

118 9 2
                                    

Pondelok, najhorší deň. Mala by som vstať,ale nechce sa mi. Nakoniec som aj tak vstala a obliekla sa. Zišla som dole, lebo ma už volala mama. Nastúpila som do auta. Počas cesty som sa pokúšala sústrediť na cestu, aby som vedela trafiť domov.

,,Sme tu." oznámi mi mama. ,,Máme ísť s tebou?" opýta sa oco. ,,Nie" odpoviem a vystúpim z auta. Zastanem si pred školu a prečítam si názov: STUDIO ON BEAT. Vtom počujem ako na mňa niekto volá. Keď sa otočím, vidím ako ku mne beží Ludmila. Som prekvapená ale som aj rada, aspoň niekto koho poznám. Ludmila ma zavedie k riaditeľovi a odýde. Bez nej by som sa určite stratila.

Nesmelo zaklopem na dvere. ,,Ďalej!" ozve sa spoza dverí. Keď vojdem pozdravím sa a oznámim že som nová. Na moje počudovanie vie kto som a povie mi aby som išla za ním. Vojdeme do nejakej miestnosti, kde je pódium a klavír. Sú tu už aj nejaký žiaci a učitelia.

,,Vitajte v novom školskom roku, chcel by som vám predstaviť našu novú žiačku." Keď povedal novú žiačku znervóznela som. Pohľadom som hľadala Ludmilu či tu náhodou neni. Ako som sa pozerala zbadala som chlapca, ktorý má tie najkrajšie oči na svete. Zo snívania ma vytrhol Pablo, myslím tak sa volá. Musela som sa predstaviť a iba potom sme mohli odísť.

Ludmila mi chcela ukázať skrinku a pri tom sa tak zarozprávala. Ja som si zabudla tašku v "hlavnej miestnosti" a tak som sa bez oznámenia vrátila. Ako som si zobrala tašku a otočila do niekoho som narazila...

Ahoj
Čo si myslíte do koho narazila Naty napíšte mi to medzi komentáre. A čo si myslíte koho oči zbadala naty? Ak sa vám páčila časť zanechajte vote.
Ďakujem každemu kto číta môj príbeh.

Pozrite si profil Jorgistas_svk píše dobré príbehy.

New Girl | Naty FF (Sk)Donde viven las historias. Descúbrelo ahora