8.kapitola

94 8 4
                                    

Naty's P.O.V
,,Cŕŕŕ!!'' zazvonilo na koniec hodiny. Práve sme mali hodinu s Angie. Je naozaj dobrá učiteľka. A ako som sa dozvedela je aj Violetina teta.

Vyšla som z triedy a išla som pohladať Ludmilu. Našla som ju ako sa háda z neakým chlapcom. Keď odišiel išla som za ňou. ,,Ahoj ešte stále sa hneváš?'' opýtala som sa jej nesmelo. ,,Ja som sa na teba nehnevala ale musela som rozmýšľať,'' povedala a ja som nechápala nad čím musela rozmýšlať tak som sa jej opýtala a ona mi odpovedala: ,,Naty sú veci, ktoré nemusíš vedieť ale raz ti to určite poviem.'' Dopovedala som prikývla a išli sme na hodinu.

(Po poslednej hodine)
A Ludmilou sme išli ku svojím skrinkám a pri Ludmilinej skrinke stál ten istý chlapec, ktorý sa s ňou rozprával dnes.
,,Čo tu chceš Federico?" opýtala sa Ludmila a ja som pomaly a hlavne nenápadne odišla.

(Doma)
Došla som domov a mama na mňa začala kričať. Kričala na mňa a všeličo možné mi povedala. Povedala mi aká som nemožná, že jej nikto nepomáha, že som len mála a mám robiť čo mi povie ona.

Ja som jej neodpovedala ale odišla som z domu. Išla som do najblišžieho parku, tam som si sadla na lavičku a začala plakať.

,,Môžem si prisadnúť?''.....

Ahojte nová časť na svete ; trocha nudnejšia
Čo si myslíte bude Ludmila a Federico spolu? Ak sa vám časť páčila zanechajte vote, veľmi pekne ďakujem tím ktorí čítajú môj príbeh.
Kto chce nomináciu do príbehu, alebo navrhnúť neaké novē charaknudnejšia.a si to prečítam.

New Girl | Naty FF (Sk)Where stories live. Discover now