○29●

6.6K 279 173
                                    

MULTİMEDİA:ELEANOR EVANS CARTER'IN İNSTAGRAMA YÜKLEDİĞİ FOTOĞRAF.

◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆

Tam bir hafta geçmişti aramızdaki tartışma üzerinden.Cameron turnesine devam etmiş fakat her saat başı beni aramaktanda hiç sıkılmamıştı.Yani son 2 günü saymazsak aynen böyleydi.Fakat şu son 2 gün ne aramış nede mesaj atmıştı.

Sonuç;

Halen barışmış değiliz.

Pekala,belki fazla abartmış olabilirdim ama her hayranını dudağından öptüğünü yüzüme karşı söylemesi beni fazlasıyla yaralamıştı.Ben bir kızdım ve asla gururumu ayaklar altına alamazdım.

Şimdilik bunları düşünmeyerek biraz önce,kapağında benim bulunduğum dergi ile çektiğim resmi instagrama yükledim.Ardından ise altına ''Sanırım ben bu kızı tanıyorum.'' yazarak paylaştım.(Multimedia.)

Birkaç dakikanın ardından gelen beğeniler ve yorumlar beni gülümsetirken birkaç yorumu okuma gereği duydum.

Tanrım!Çok güzelsin!

Lütfen tekrardan Cameron ile birlikte olun.

Cameron seni seviyor Elly.

Güzelsin.

Mor saçlı halin harika!

Bu dergiden hemen almalıyım!

Caleanor

Ve birçok kişide Cameron'ı yoruma etiketlemişti.En son okuduğum yorumdaki ikimizin ismini birleştiren kişiye gülümsemeden edemedim.Caleanor ha?Fena değilmiş.

Tam instagramdan çıkacağım sırada gelen bildirimlerde Cameron Dallas ismini görünce çıkmaktan vazgeçtim.İlk önce beğendi sonrasında ise yorum yaptı.Hiç vakit kaybetmeden yorumuna tıklayarak okudum.

Evet,bende tanıyorum.O bir melek ve başıma gelmiş en güzel şey.

İster istemez büyük bir iç geçirmiştim.Ne kadar ona darılmış olsamda halen onu sevdiğim bir gerçekti.Şuan ona ölesiye sarılmak istiyor ve bir yandanda asla bırakmamak istiyorumdum.Fakat hayır,yaptığı hatanın farkına varana kadar onu affetmeyecektim.

Aradan geçen yarım saatin sonunda kapının zilini duydum.Büyük ihtimalle Hailey olacağını düşünerek kapıyı açtım fakat karşımdaki kesinlikle Hailey değildi.

''Cameron?''

Hiçbir şey söylemeden direk olarak bana sarıldı.Kollarım ister istemez onun boynuna dolanırken,kokumu derince içine çektiğini hissettim.

''Seni özledim.''Dedi halen bana sarılmaya devam ederken.Başını boynuma doğru götürdü ve boynuma küçük bir öpücük bıraktı''Seni o kadar çok özledimki,turneyi yarıda bıraktım.''

Ne diyeceğimi bilemiyordum fakat benim için turneyi yarıda bırakması oldukça büyük bir eylemdi.

''Bende seni.''Dedim ellerimle yüzünü kavrarken.''Hemde çok.''

Ardından dudaklarımı onun sıcak dudaklarına bastırdım.Bir haftadır hayalini kurduğum o dudakları yeniden öpebilmek benim için fazlasıyla büyük bir olaydı.Birkaç dakikalık öpüşmemizin ardından ayrıldığımızda,onu kolundan tutarak içeriye çektim ve kapıyı arkamızdan kapattım.

Tekrardan dudaklarımızı birleştirmeden önce ellerini belime koydu ve beni kendine sıkı sıkıya bastırdı.Öpüşmemiz sertleşerek daha ateşli bir hal alırken,olduğum yerde hafifce zıplayarak bacaklarımı beline sardım.Saniyesinde elleri kalçamı buldu ve beni arkamızdaki duvara yasladı.

Dudaklarımın üzerindeki dudakları boynuma kayarken,başımı geriye atarak ona rahatlık sağladım.Ellerim yumuşak saçlarını okşarken,O boynumu öpüyor,emiyor ve yalıyordu.

Dudaklarımız tekrardan buluşurken beni duvardan ayırdı ve merdivenleri ben kucağındayken hızla çıktı.Odamın açık olan kapısından içeriye girerek beni yatağıma uzandırdı ve üzerime çıktı.Tişörtünün eteklerini tutarak çekiştirdiğimde,bana yardımcı olmak adına üzerimden doğruldu ve tişörtünü bir harekette üzerinden çıkartarak bir kenara attı.Saniyeler içinde benim tişörtümde onun tişörtünün yanındaki yerini alırken,yeniden üzerime eğildi ve beni öpmeye kaldığı yerden devam etti.

Sanırım bugün,bir ilk yaşayacaktım ve bu ilkimin Cameron ile olması beni asla rahatsız etmiyordu.

◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆

Geçen hafta bu hikayeme yeni bölüm gelemedi üzgünüm :( Bu arada bence bu kadar ayırılık yeter.Zaten Cameron'ı anlattığı gibi iyi süründürdü azcık Cam mutlu olsun dimi ama dfghjhgffgh Neyse sdfghgfdfg




WhatsApp||Cameron DallasHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin