○19●

7.7K 417 72
                                    

MULTİMEDİA:CAMERON'IN ELEANOR'A GÖNDERDİĞİ KOLYE.

◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆

Uyandığımda,zil sesi tüm evi kaplamıştı.Üstümdeki pijamalarımı değiştirme gereği duymadan aşağıya inip kapıyı açarken,esniyordum.

''Eleanor Evans Carter'mı?'' Ben kapıyı açar açmaz sormuştu karşımdaki kargocu adam.

''Buyrun,benim.''Diyerek cevapladım O'nu.

''Bu size.Lütfen şuraya imza atın.''

Adamın elindeki küçük kutuyu alırken,kaşlarım meraktan dolayı kalkmıştı.Hızla adamın gösterdiği yere imza atarak,kapıyı kapattım.

Merak ve heyecan içerisinde kutu ile birlikte salona geçerken,derin bir nefes aldım.Kimden ve neden gelmişti bilmiyordum fakat fazlasıyla merak ettiğim bir gerçekti.

Hızla kutuyu açarak,içerisindeki siyah kadife kutuyu açtım.Gördüklerim ile gözlerim sonuna kadar açılırken,nefesimin kesildiğini hissettim.

Hayatım boyunca gördüğüm en güzel kolye şuanda bu kutunun içerisindeydi!

Dikkatlice kolyeyi kututan çıkartırken nefes almakta halen zorlanıyordum Gümüş bir kolyeydi.Ucunda sonsuzluk işareti vardı ve sonsuzluk işaretininde üzerinde ise bir çift kanat.Üstelik sonsuzluk işaretinin ve kanatların üzerindede küçük küçük elmaslar vardı.

Yavaş bir şekilde kolyeyi boynuma geçirirken,oldukça dikkatli davranıyordum.Sonunda kolyeyi taktığımda,kutunun içerisine yeniden baktım.Orta boylu bir kağıt parçası dikkatimi çekerken,hızla kağıdı alarak üzerindeki notu okudum.

'Umarım beğenirsin.

Seni Seviyorum.

-Cameron'

Yüzümde oluşan büyük gülümsemeyle birlikte hızla telefonumu elime aldım.Hayatım boyunca aldığım en değerli hediyelerden biriydi.Ve şu Seni Seviyorum kelimesini okuduğumda yeniden midemdeki kelebekleri hissetmiştim.

Hızla WhatsApp'a girerek,Cameron'a mesaj attım.

''Fazlasıyla beğendim.Aman Tanrım!Çok teşekkür ederim,Cam.Bende seni seviyorum.''

◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆

Tamam bunlar şu Seni Seviyorum kelimesine çok alıştılar sanırım dfghjk

Neyse size bir müjde vereyim bari dfghj

Cam ve Elly yakında buluşacak!! sdfghjklş Yeyy! dfghjklşi




WhatsApp||Cameron DallasHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin