○28●

6.2K 303 79
                                    

MULTİMEDİA:ELEANOR EVANS CARTER.

◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆

Santa Monica'nın en işlek caddelerinde dolaşırken,her dakika başı Cameron'ın bir hayranı tarafından durduruluyor ve fotoğraf çekiliyorduk.Doğrusunu söylemek gerekirse,Cameron onlara karşı fazlasıyla nazik ve anlayışlıydı.Hayranlarının onu neden bu kadar çok sevdiğini şimdi daha iyi anlıyordum.

''Tanrım!Her dışarı çıkışında bunlarımı yaşıyorsun?.''Cameron bu soruma karşın güldü.

''Evet.Fakat bu nadir zamanlar dışında oldukça hoş.''

Tam ağzımı açıp bir şey söylecektimki,çığlık ve''Cameron!'' bağırışmaları duymamla,söyleceğim kelimeleri saniyesinde unutarak Cameron'a tam anlamıyla yapıştım.Evet,evet gerçektende yapıştım.Şuanda ellerimi Cameron'ın beline,yüzümü ise göğsüne gömmüş bir şekilde sıkı sıkı ona sarılmıştım.Biraz daha zorlarsam büyük ihtimalle içine girecektim.

Cameron küçük çaplı bir kahkaha atarak,yanımıza yaklaşan kız grubuna baktı.

''Onu korkuttunuz kızlar.''Diyerek gülümsedi.Kızlardan esmer olan öne çıkarak kıkırdadı.

''Üzgünüz Elly.Seni korkutmak istemezdik.''

Cameron'dan ayrılarak kıza gülümsedim ve teker teker hepsinin Cameron ile fotoğraf çekilmesine izin verdim.Yarısından çoğu Cameron'dan hemen sonra benimle bile fotoğraf çekilmişler ve bana Cameron ile çok yakıştığımıza dair birşeyler söylemişlerdi.Tabi bu süre boyunca yanaklarımın kızardığına yemin edebilirdim.

Aralarından sarı saçları olan bir kız Cameron'a yaklaşarak ''Beni öpebilirmisin?''Diye sordu.Kızın sorusu üzerine etraftaki kalabalık bir kıza,bir bana,birde Cameron'a bakarken kaşlarımı çatma isteğiyle dolup taştım.Fakat kendimi zorlayarak sadece gözlerimi şaşkınlık içinde büyütmekle yetindim.Ne yani kız benim önümde Cameron ile öpüşecekmiydi?Hadi ama!Bu kız ciddimiydi?

''Sevgilim yanımdayken bunun iyi bir fikir olduğunu sanmıyorum.''Diyerek gülmeye çalıştı Cameron.Etraftaki gergin havayı dağıtmaya çalışıyordu.''Fakat yanağından öpebilirim.''

Cameron kızın yanağını öperken benim tek düşünebildiğim ''Sevgilim yanımdayken bunun iyi bir fikir olduğunu sanmıyorum.'' sözleriydi.Eğer yanlarında ben olmasaydım kızı öpecekmiydi yani?

Etraftaki kalabalıkla derin bir sohbetin içine giren Cameron'a bakarak,iç geçirdim ve etrafıma zorlukla gülümsedim.Beni korkuttukları için özür dileyen esmer kız yanıma yaklaşarak aniden bana sarıldı.Üzerimdeki şaşkınlığı atarak bende ona sarıldım.

''O kız bizim okulda ve kelimenin tam anlamıyla bir kaşar.'' Esmer kızın sözleri üzerine kendimi tutamayarak güldüm.

''İsmin ne?''Diye sordum.

''Monica.''Diye cevapladı beni.

''Güzel isim.Bana telefon numaranı vermeye ne dersin?''Sorum üzerine Monica'nın gözlerinde bir pırıltı gördüğüme yemin edebilirim.

''Tabikide.''Heyecanlandığı ses tonundan fazlasıyla belli oluyordu.Telefonumu ona uzatarak telefon numarasını yazmasını bekledim ve onunda bana uzattığı telefonunu alarak telefon numaramı yazdım.

''İstediğin zaman arayabilirsin.''Telefonunu Monica'ya geri uzattım.''Buluşuruz.''

''Nasıl istersen.''Mutlulukla bana sarıldı ve gitmekte olan arkadaşlarının yanına giderek onlara katıldı.

Derin bir iç çekerek Cameron'ın hemen yanına gittim.Eline belime koydu ve beni kendine doğru çekti.Hayranlarıyla birkaç dakika daha konuştuktan sonra kızların yanımızdan ayrılmasıyla bana döndü.

''İyi misin?''Yüzümün ifadesiz haline bakarak bu soruyu sorduğuna adım gibi emindim.

''Evet.''Hayır.

''Eminmisin?''

''Evet.''Hayır.

''Pekala.Birşeyler yemek istermisin?''

''Hayır.''

Belimdeki elleri sıkılaştırarak,kaşlarını çattı.

''Tanrı aşkına!Ne oldu?''Sesini yükseltmişti.

''Hiçbir şey olmadı!''Diyerek bende sesimi yükselttim.

''Ne demek olmadı?Sabah mutluyken,şimdi ne oldu?''Ses tonu gitgide yükseliyordu.

''Sesini yükseltme!''Diye bir uyarıda bulundum.

''O zaman bana ne olduğunu söyle!''Uyarıma uymamış halen yüksek sesle konuşuyordu.Yanımızdan geçen birkaç kişi dönüp bize bakmıştı bile.

''Farkındaysan kıza sevgilim yanımda olmasaydı öperdim demek istedin!''

Birkaç saniye öylece bana baktı.

''Bu muydu yani?Ben neredeyse çoğu hayranımı öperim.''

''Dudaktan?''

''Evet...''Tam devam edeceği sırada onu durdurdum ve şansıma yoldan geçen taksiyi durdurdum.Cameron şaşkınlıkla bana bakarken,yanıma gelmek adına bir girişimde bulundu fakat onu aldırmadan taksiye bindim.

''İlk önce şu caddeden çıkın.''Dedim ve gözlerimi sımsıkı yumdum.Sanırım biraz önce Cameron ile ilk ciddi bir tartışmamızı yaşamıştık.

◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆

Umarım ''Biraz daha zorlarsam büyük ihtimalle içine girecektim.'' kelimesini fesat anlamamışsınızdır dfghjklkj Neyse dfgyhujık Azcık tartışsınlar dimi ama fghjkhgf Hep öpüşerek geçmez bu hayat sdfghjklş

Birde okullar açıldığı için artık hafta sonları yeni bölüm atabilirim :'( Umarım anlayışla karşılarsınız :(




WhatsApp||Cameron DallasHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin