○12●

7K 431 66
                                    

MULTİMEDİA: CAMERON DALLAS.

◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇

   Sabah 9.30'da yola çıkmış ve tam 10'da sahile varmıştık.Saatin erken olmasından ötürü çok fazla kişi yoktu ve bu bizim için oldukça iyiydi.

''Artık çıkmaya ne dersin?''

  Hailey'in sorusuna karşın,başımı salladım ve denizden çıktım.Hailey'de benimle beraber çıkarken,şezlongun üzerindeki mavi havlumu alarak kurulandım.Kurulanmam bittiğinde ise şezlonguma uzanarak,telefonumu elime aldım.Hailey'de benim gibi telefonu alarak şezlonguna uzandı ve dünyayla olan ilişkisini kesti...

  Yaklaşık olarak yarım saat kadar ikimizde sessizce telefonlarımızla uğraşmıştık.Bu sürede ise yaptığım tek şey sosyal medya hesaplarıma tek tek girerek gelen bildirimlere bakmak olmuştu.

''Tanrım!Şuradaki erkek topluluğuda ne?'' Diyerek sordu Hailey.Başımı çevirerek baktığı erkek topluluğuna baktım.Çevrelerinde kızlar toplanmış,fotoğraf çekilmeye çalışıyorlardı.

''Ünlüler galiba.''Diyerek düşüncelerimi belirttim.

''Merak ettim.Gidip baksakmı?''Hailey şezlongundan hafifçe doğruldu.

''Hayır.Bence,gerek yok.''

  Hailey başını sallayarak,yeniden şezlonguna uzandı.Biliyorum,oradaki erkek topluluğunun kimler olduklarını fazlasıyla merak ediyordu.Fakat oraya giderek çevrelerindeki kızları aşmak gibi bir niyetim yoktu.

''Ben yiyecek birşeyler alacağım.İstermisin?'' Ayağa kalkarken sormuştum.

''Olur.Ama şu erkek topluluğunun kim olduğunuda öğrenirsen söyle.Zaten büfenin oradalar.''

 Başımı sallayarak bikinimle aynı renk olan siyah deniz terliklerimi giydim.Deniz çantamdan paramı alarak,büfeye doğru ilerlemeye başladım.Hailey'in bahsettiği erkek topluluğunun etrafındaki kızların sayısı gittikçe artıyordu ve büfeye gidebilmek için omzularına çarpmama neden oluyorlardı.

''Çekilirmisin?'' Diyerek sordum önümdeki grup oluşturmuş kızlara.

  Hiçbirşey söylemeden çekildiler.Kendimi zar zor büfenin bar taburelerinden birine attığımda,çalışanlardan biri yanıma gelerek ne istediğimi sordu.İstediklerimi tek tek söyledikten sonra adam başını sallayarak onayladı ve siparişlerimi yapmaya gitti.

  Derin bir iç çekerek,benden biraz uzakta olan erkek topluluğuna baktım.Arkalarının bana dönük olması nedeniyle yüzlerini göremiyordum.Omuz silktim.Göremiyorsam,görmek için ayrı bir çaba sarf etmeme gerek yoktu.

''Siparişleriniz geldi.Poşetemi koyalım yoksa tepsiyemi?'' Çalışanın sorusunu ''Poşet.''Diyerek yanıtladım.Adam gülümseyerek siparişlerimi poşete koydu ve bana uzattı.Poşeti alarak,parayı ödedim ve ardından şezlonglarımızın olduğu yere gittim.

''Geldim.Ve oğlanların kim olduğunu öğrenemedim.''

  Hailey gülümseyerek beni onayladı ve elimdeki poşeti alarak içerideki hamburger ve patates kızartmalarını iki şezlong arasındaki masaya koydu.Sonrasında ise aldığım iki kolayıda masaya koyduğunda,ikimizde yemeye başladık.

◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇  

   Acaba bu erkek topluluğu kim? asfdshgffcderfedrf Belkide hikayeye farklı kişiler gelecek dfghjhgf Neyse,vote ve yorumlarınızı eksik etmeyin lütfen ^-^ Kısa biliyorum ama artık çoğunlukla kısa yayınlayacağım :( Hem oruçlu olduğum için aklıma sudan ve yemekten başka hiçbir şey gelmiyor :( Anlayacağınız oruçlu olduğum için yazamıyorum doğru dürüst :( Neyse,Sizleri Seviyorum <3 :3 

  


  

WhatsApp||Cameron DallasHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin