-10-

4.2K 301 16
                                    

Budík znel dnes ráno nejako príjemne. Žeby to bolo tým že dnes sa chcem ukázať vo svojej plnej kráse Anjelikovi? Obliekla som si čierne roztrhané džíny, tričko Nirvana, vansky a navrch čiernu čiapku z nápisom FUCK IT. Krásny deň!

Zišla som dole a namierila si to do našej luxusnej kuchyne. Berta tam už sedela za stolom a pozorovala Jamesa ako sa napcháva výživnými a asi aj najdrahšími cereáliami na svete. Boha, a ja tu žijem o rožku s maslom. Och, aké férové!

"Ahoj London Ráchel." povedal hrdo môj brat. Vie ako svoje druhé meno neznášam, ale v našej rodine nás aj rodičia volajú dvoma menami. Aké nóbl! Chce sa mi z toho vracať!

"Ahoj James Leonard." prehlásila som a vlepila mu môj víťazný úsmev. A áno,  jeho druhé meno je Leonardo. Vždy si z neho robím srandu že je Ninja korytnačka. Mlčky sme sa pustili do cereáli, 
aj keď ja som mala len Nesqik. Rozhodne sú lepšie ako tie Jamesové proteinové spíčené guličky.

"Vďaka Kevin." povedala som a odložila tanier do drezu. Kevin len prikývol. Áno, naozaj by sme viedli búrlivú konverzáciu na všeliaké témy, ale James je donášač, a tak musíme predstierať, že Berta a Kevin sú na nižšej úrovni ako ja James. Inak povedané, ďalšie pravidlo rodičov hneď po pravidle, že sa máme oslovovať dvoma menami.

"Dobre, za 10 minút všetci na chodbe." povedala Berta a ja som vybehla z Jamesom v pätách na poschodie. Zabočila som do izby a prehodila batoh cez plece. Dnes som si pre zmenu zobrala Pegasa. Vybehla som z izby a zabuchla dvere. Zišla som po schodoch a pridala sa ku Berte. James vždy príde ako posledný, nakoľko kým si tú svoju ofinku ulíže ako buzerant tak to aj trvá.

"Kedy vlastne prídu rodičia?" spýtala som sa Berty. Nieže by mi tí dvaja chýbali, ale blíži sa moje vreckové.

"Prídu dnes. Takže sa nesnaž robiť nejaké veľké problémy." varovne na mňa pozrela a ja som dala ruky aj s Pegasom do obranného gesta. Veď to vlastne nič veľké nebude, len naseriem najvplyvnejšieho človeka na škole a vrátim mu včerajšie divadlo tým, že mu zoberiem cigarety a budem ho vydierať. Budem totižto žiadať za výmenu cigariet len jedno posraté prepáč od Amber pre Jakea. Včera som si ten plán totižto vylepšila. Amber totižto tak trošku začala urážať Jakea, a tak som sa rozhodla, že mu patrí jedno posraté prepáč. "London, prispala si?" prebrala ma z môjho diabolského plánu Bertin hlas a predo mnou otvorené dvere. Pobrala som sa do limuzíny. Nasadla som po mojom bráchovi, zabuchla som dvere a fetovala vôňu kožených sedačiek a vôňu Viliama.

"Ako sa darí detská?"spýtal sa Viliam a ja som vyčarila úsmev. James zase len pozoroval von oknom.

"Výborné, dnes mám totižto ďalší plán." povedala som a začala sa komicky až diabolsky smiať. Samozrejme, môj smiech bol prerušený tým, že som sa začala dusiť až som plakala. Konečne som prestala kašľať. Utrela som si pár sĺz z môjho dusenia, načo sa začal Viliam šialene smiať. Na moje prekvapenie sa Jamesov nudný výraz rozšíril do úsmevu, čo bolo snáď väčšie prekvapenie ako triezvy postoj Zemana. Ten malý harant sa práve zasmial? Čo má krámy?!

V Konečnom dôsledku som sa teda zasmiala aj ja. Zastavili sme pred mojou školou a Viliam mi už otváral dvere. Zvládla by som to aj sama, ale on je tak rýchly. Vystúpila som a nadýchla sa. Pobrala som sa vpred, a to už so zapálenou cigaretou vpred. Oči mi spadli na bruneta, ktorý smelo kráčal ku mne. Zo všetkých strán na mňa padali prekvapené a vydesené pohľady, nieže by sa mi to nepáčilo, ale asi sa môj včerajší útok voči Amber tak trošku prevalil.

"Vie o tom celá škola." zneli prvé slova Jakea.

"Och, aké nečakané." povedala som ironicky a vydýchla dym do Jakovej tváre. Zavrel oči, a keď cítil, že už ho nedráždi dym na tvári, tak ich otvoril a prekrútil očami.

"Ako sa chceš vyhnúť bitke?" spýtal sa, a už sme kráčali ku vchodu.

"Bitke? No predsa bitkou, ale dnes mám na pláne niečo iné ako bitku." povedala som a Jake na mňa nechápajúco pozrel. "Včera ťa Amber nazvala dosť škaredo." vysvetlila som mu a opäť do seba potiahla cigaretu.

"Áno viem. Lebo som Gay." povedal a hovoril to v pokojnej nálade.

"No a dnes sa ti prepáči." dodala som a zahodila špak. Zahasila som ho špičkou Vansky. Jake vybuchol do úprimného smiechu.

"Ona? A mne? To určite!" povedal a utieral si slzy z jeho smiechu.

"No veď sa uvidí." povedala som a vošli sme do školy. Môj plán vychádza na veľkú prestávku, ktorá trvá 20 minút. Teraz už len prežiť pár hodín a bude zábava.

Bad Bad Girl ►SK◄ °DOKONČENÉ°Where stories live. Discover now