Kray Özel Bölüm

3K 181 32
                                    


Yixing ve Yifan'ın birbirlerine açılıp hizmetçi ev sahibi ilişkisini sevgililiğe götürmelerinin üzerinden henüz birkaç gün geçmişti, Yixing Yifan'ın odasında kalsa da tüm eşyaları hala hizmetçiyken kaldığı odadaydı. Sabah uyandığında yine yanında bulamamıştı onu Yifan. Elini yüzünü yıkayıp üzerini değiştirmeden mutfağa gittiğinde, oranın da boş olduğunu görünce merakla çevrede gezdirdi gözlerini.

Uzun adam mutfaktan çıkıp salona doğru yönelirken Yixing görünmüştü.

"Sen neden ayaktasın, sorun mu var? Henüz işe gitmen için zaman var." dedi Yixing şaşkınlıkla karşısında duran pijamalı adama.

"Şey, sadece seni arıyordum."

"Bir şey mi oldu?"

"Hayır, yani konuşmak istediğim bir şey var," dedi ve Yixing'in kolundan tutup odaya doğru yol aldı. Odaya gelince dağınık yatağın üzerine oturdu ikisi birden.

Yifan ellerine bakarak kıvranıp duruyordu, söylemek istediklerini nasıl dile getireceğini düşünüyordu. Eliyle çenesinden tutup kendisine bakmasını sağladı Yixing.

"Sorun nedir?"

"Biz sevgiliyiz değil mi?"

"Evet, öyleyiz."

"O zaman uyandığımda seni yanımda görmem gerekmez mi?" Yixing şaşkınca baktı sadece.

"Diyorum ki uyanıp belki biraz seni izlemek istiyorum, ama her zaman yanım boş oluyor ve bu benim hiç hoşuma gitmiyor." Yixing gülümseyerek yanağına dokundu.

"Sana kahvaltı hazırlamam gerekiyordu, ve iyi görünmeliyim değil mi?"

Yifan iki elini diğerinin yanaklarına koyarak kendine çekti yavaşça "Daha ne kadar mükemmel görünebilirsin ki?" Yixing biraz kızararak gülümsedi.

"İstediğinde nasıl konuşacağını biliyorsun ve şu anda hazırlanmış durumdayım, çirkin halimi görmeni istemiyorum."

"Ama ben görmek istiyorum, sabah uyandığındaki halini hiç görmedim, saçların karışmış, uykulu görmek istiyorum seni. Her halini görmek istiyorum."

"Ya çirkin hallerimi görüp beni sevmekten vazgeçersen, bilmiyorum."

"Saçmalama ben seni sadece güzel göründüğün için mi seviyorum?"

"Bilmem neden sevdiğini bana hiç söylemedin," dedi Yixing yüzündeki sırıtmayla sırnaşarak.

"Her şeyinle seviyorum."

"Yuvarlak cevaplar, yuvarlak cevaplar.."Yixing sevgilisinin dudağına küçük bir öpücük kondurduktan sonra yataktan kalktı.

"Ben ciddiyim Yixing."

"Ama birisinin kahvaltıyı hazırlaması lazım."

"Sen artık bir hizmetçi değilsin.

"Doğru, ama kahvaltıyı kim hazırlayacak?"

"Birisini bulana kadar neden birlikte hazırlamıyoruz?" Yixing gözlerini sonuna kadar açarak baktı.

"Bu kadarı benim için çok fazla, öldüm de cennette miyim? Yıllardır sevdiğim adama kavuştuğum yetmezmiş gibi birde birlikte kahvaltı hazırlayacağız. Belki sadece benim için kahvaltı da hazırlarsın hah!" Yixing sevgilisine sokularak yüzündeki gamzelerini sunan gülümseme ile konuştu.

Yifan yatağın çarşafını elinde buruştururken yaptığı şeye kafasını eğmiş bakıyordu utangaç bir şekilde, bu sırada mırıldandı. "Cumartesileri hazırlayabilirim."

EV SAHİPLERİ VE HİZMETÇİLERİHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin