8. BÖLÜM

4.7K 291 79
                                    

Sehun hizmetçiyi odaya getirip kapıyı kapattıktan sonra yatağına oturdu ve kafasını eğdi, hizmetçi bu durumda ne yapması gerektiğini bilmediği için öylece kapının önünde dikiliyordu. Bir süre sessizce durduktan sonra küçük olan kafasını kaldırıp öfkeli bakışlarını hizmetçiye dikti.

Minseok ne yapacağını bilemez bir şekilde çaresizce küçük ev sahibine bakıyordu. 'Neden sinirlendi şimdi bu? Ve neden hep ben uğraşıyorum böyle şeylerle' diye düşünmekten kendini alamıyordu. Ayrıca küçük bir çocuktan korktuğu için kendine hafiften saymayı da ihmal etmiyordu.

"Neden öyle aptal gibi dikiliyorsun!!" dedi Sehun hizmetçiye öfkesinden hiçbir şey kaybetmeden.

'Bir hizmetçi olabilirim ama senden büyüğüm saygısız şımarık çocuk' diye düşünüyordu Minseok ama ağzından tam tersi şeyler çıkmıştı.

"N-ne yapmalıyım?"

"Beni rahatlatmalısın."

"Nasıl?"

Küçük olan sinir bozucu ve küçümseyici bir gülümseme oturttu dudaklarına ve "tabi ki seks, benim yaşımdaki birisi başka nasıl rahatlasın" dedi.

Hizmetçi dehşetle gözlerini açarken bu durumdan nasıl kurtulması gerektiğini düşünüyordu. Yixing ona söylemişti ama şu an hatırlayamıyordu. Bir süre düşünceler alemine dalmıştı ama küçük olanın öfkeli sesi ile çıkmak zorunda kaldı.

"Soyun diyorum duymuyor musun?!!!" diye bağırdı. Hizmetçi afallamış bir şekilde baktı çocuğa, bu da neydi şimdi bu anı yaşamıştı daha önce.. Abisini mi örnek alıyordu bu çocuk.. Ama önceden sadece korkarken şimdi hem korkuyor hem de sinir oluyordu, kendisinden on yaş küçük bir çocuk bir hizmetçi olsa bile ona nasıl böyle davranabilirdi.

Yine de her zamanki gibi içinden bir şeyler söylenip dursa bile dışından "S-soyunayım mı?" diyebilmişti sadece.

"Evet, striptiz yapmanı istiyorum."

"Ne yapayım?" diye şaşkınca sordu yeniden ağzı beş karış açık bir şekilde hizmetçi.

"Neden ayrıntılı açıklamak zorundayım! Beni rahatlatmanı istiyorum! Karşımda seksi bir şekilde soyunmanı istiyorum! Beni sertleştirmeni istiyorum! Anladın mı?!!!" küçük daha fazla sinirlenmişti.

Minseok ne yapacağını bilemez bir şekilde hala aynı yerde dikiliyordu. Normal bir şekilde soyunmak bile onun için yeteri kadar zorken seksi bir şekilde nasıl soyunacaktı. Hem nasıl seksi olunurdu,  onu bile bilmiyordu.

"Eğer hemen başlamazsan üzerindekileri ben çıkaracağım!" dedi küçük tıslayarak. Hizmetçi hemen korkuyla elini gömleğinin düğmelerine götürdü. Öyle gerilmişti ki elleri titremeye başlamıştı. Ellerinin titremesi durumunu önceden tecrübe ettiği için düğmeleri açarken bu sefer önceki kadar zorlanmamıştı. Tüm düğmeleri açtıktan sonra gömleğini çıkarmadan küçüğe baktı.

"Bu mu seksi soyunma?!" diye dalga geçti Sehun sonra ekledi, "Hemen çıkar gömleğini, sonra buraya gel benim gömleğimi çıkar."

Hizmetçi çaresizce gömleğini çıkarıp üst bedeni çıplak kaldıktan sonra çocuğun yanına gitti. Üzerinde okul üniforması vardı, bu nedenle kendisini bir sapık gibi hissetti. Hayır, diye düşündü neden o sapık olsun bunu zorla yapıyordu. Çocuğun tepesinde bir şey yapmadan dikiliyor düşüncelere dalıyordu. Sehun artık sabrı kalmamış bir şekilde bağırdı.

"DAHA NE KADAR BEKLEYECEKSİN SIKILDIM!"

Hizmetçi korkuyla titreyen ellerini çocuğun boynuna götürüp kravatını zorlukla çıkardı, sonrasında ilk düğmeyi açmak için uğraştı ama çok gerilmişti bunu yapmak istemiyordu. Uzun bir süre oyalanınca çocuk öfkeyle ellerini itip gömleğini kendisi çıkardı.

EV SAHİPLERİ VE HİZMETÇİLERİWhere stories live. Discover now