10. BÖLÜM

5K 299 78
                                    

Tüm her şey hazırlanmıştı ve parti başlamıştı. Davetli zengin moruklar geniş salonda yerlerini almışken son derece cezp edici hizmetçi kızlar etrafta onlara içki ikram etmekle meşguldü. Ev sahibi misafirleri ile ilgilenirken aklı hizmetçideydi. Yixing'i ilk defa kadın kıyafetiyle görüyordu ve o masum hizmetçinin böyle seksi olmasını beklemiyordu. Başkalarının da dikkatini çekmesinden korkuyordu.

İçki içip kızlara yiyecekmiş gibi bakan zengin yaşlı adamlara tiksinerek baktıktan sonra mutfağa yöneldi. İçeri girdiğinde yeni hizmetçi ve esmer hizmetçi oradaydı ama Yixing yoktu. Etrafına bakınırken durumu fark eden Jongin sıkıntıyla konuştu.

"Yixing içeride hizmetçi kızlardan biri ne yapacağını şaşırmış ona yardımcı oluyor."

"Ne? Neden içeri gitti?"  diye kaşları çatarak söylenirken gamzeli hizmeti mutfağa girmişti.

"Bay Wu siz burada ne yapıyorsunuz?"

"Ben seni merak ettim sadece. Mutfaktan çıkmamanı istemiştim, içerisi güvenli değil."

"Biliyorum efendim önemliydi, bundan sonra buradayım." dedi gülümseyerek. Yixing konuşurken içeriye giren sarhoş adam onun beline sarılarak "Nereye kaçıyorsun güzellik seninle eğlenceli şeyler yapmak istiyorum." dediğinde ev sahibinin öfkeyle boynundaki damarlar şişmişti.

Hizmetçiyi sarhoş adamın kollarından çekip arkasına aldıktan sonra konuştu. "Bay Choi bu mutfaktaki hizmetçilere yaklaşmayın lütfen onlar benim evimin çalışanları sizin için olanlar içeride."

Sarhoş adam ev sahibine baktı ve pis bir şekilde gülümseyerek konuştu. "Ama ondan çok hoşlandım bana bir iyilik yapamaz mısın?"

Ev sahibi öfkeli bakışlarını dikip ceketinin yakasını tuttu sarhoş adamın. "Sanırım sizin için parti bitti Bay Choi hemen evimi terk edin."

"Tamam tamam içeride bir tane daha vardı ona giderim." Sarhoş adam hiçbir şey olamamış gibi konuşup gülerek mutfaktan çıktığında ev sahibi yumruklarını sıkıp mırıldandı.

"Bu partiye kesinlikle izin vermemeliydim. Alt tarafı onlarla ilişkilerim bozulur birazcık para kaybederdim."

"Bazen istemediğimiz şeyleri yaparız biraz sabretmelisiniz." dedi Yixing ev sahibinin yüzüne dokunup yanağını okşayarak. Ev sahibinden samimi bir gülümseme alınca çekinerek sormaya karar verdi. Onu kadın kılığında gördüğünde hiç tepki vermemişti ve hizmetçi ne düşündüğünü merak ediyordu.

"Ben böyle nasıl olmuşum efendim? Güzel mi? Beğendiniz mi?" utanarak zorla sözlerini tamamladığında kafasını önüne eğdi. Ev sahibi hizmetçinin çenesinde tutup kendine bakmasını sağladıktan sonra konuştu.

"Güzel tabii ki, senin her halin çok güzel bence.." ev sahibi salondan kendisine seslenilmesi ile sözlerine ara verdi, hizmetçinin dudaklarına küçük bir öpücük kondurduktan sonra mutfaktan çıktı.

Yixing arkasını döndüğü anda ona sırıtarak bakan iki hizmetçiyi fark etti, pembeleşen yüzü daha fazla kızarmıştı.

"Gözümüzün önünde aşk yaşamaya utanmıyor musunuz?" dedi Jongin dalga geçerek.

"Saçmalama Jongin." dedi hizmetçi iki eli ile yanaklarını tutup sırıtarak masaya diğerlerinin yanına otururken.

"Gerçekten iki aşık gibisiniz." diyerek destek verdi Minseok.

"Ne aşığı bildiğin karı koca gibi takılıyor onlar." Jongin yüksek sele gülerek dalga geçmeye devam ediyordu.

Yixing yüzündeki aptal gülümseme ve pembe yanaklarıyla ellerini ağzına götürmüş kıkırdayarak yalancı itirazımsı sesler çıkarırken Jongin tepki gösterdi.

EV SAHİPLERİ VE HİZMETÇİLERİWhere stories live. Discover now