Capitolul 13

28.2K 1.7K 333
                                    


HAYDEN


Câteva clipe, îl privesc tăcut pe bărbatul din fața mea și oftez adânc. Cum naiba am ajuns atât de repede la asta? Asta fiind o discuție serioasă cu iubitul fiicei mele. La dracu!

În întreaga mea viață nu m-am simțit mai furios și speriat în același timp! Furios pe modul în care l-am văzut sărutând-o și strângând-o în brațe de parcă ar fi fost a lui și speriat de faptul că părea ca locul lui Hailey să fie acolo, lângă el.

Dar Kim are dreptate. Aceeași atracție și reacție chimică există și între ei cum a existat între noi. Și asta mă sperie la fel de tare fiindcă știu că eu am făcut tot ce mi-a stat în putință ca să o păstrez pe Kim lângă mine.

Fără să spun nimic, mă ridic și mă îndrept spre bucătărie. Nu știu dacă lui Cameron îi trebuie sau nu o bere, dar eu am gâtul mai uscat decât iasca. Paharul care îmi alunecă printre degetele tremurânde și se sparge cu zgomot pe gresie mă face să tresar și să bombăn câteva înjurături. Dă-le naibii de pahare! O sa bem din sticle!

Cameron primește sticla de bere cu o înclinare ușoară din cap, dar nu bea din ea, preferând să o învârtă ușor între palme și aproape făcându-mă să zâmbesc. Gestul lui este singurul semn că este emoționat, în rest părând foarte sigur pe el.

În mod normal, ar trebui să mă bucur. Cu toate încruntările și mârâielile mele, trebuie să recunosc că îmi place de el. Și Kim îl place. Iar ochii lui Hailey strălucesc cu-adevărat când se uită el.

-Știe că ai să pleci peste câteva luni? este primul lucru care îl intreb și care mă doare cel mai tare.

-I-am spus de la început! recunoaște el imediat și oftez din nou.

Dacă știe că pleacă și tot e cu el, înseamnă că Hailey chiar îl place! Și la cum arată împreună, modul în care nu se pot dezlipi unul de altul, asta înseamnă un singur lucru: ori rămâne el, ori pleacă cu ea. La dracu!

-Doar ceva am să-ți spun: dacă o faci să sufere, te căutăm, te vânăm și o să te găsim și dacă te-ai ascunde în gaură de șarpe! îi spun pe un ton cât pot de calm. Dar nu eu o să te omor! O să o las pe Kim să o facă și îti garantez că-ți vei dori să o fi făcut eu!

-Ultimul lucru pe care mi-l doresc este să o rănesc. Știu că o să suferim amândoi când o să plec dar, pur și simplu, nu pot să stau departe de ea! îmi răspunde imediat și pare extrem de sincer.

Atunci când o să plece? O, nu! Decât să-l las să plece și să îmi sufere fata sau să mi-o ia cu el, mai bine îi dau ceva de lucru în fiecare săptămână, chiar dacă asta înseamnă să-mi reînnoiesc sistemele de alarmă încă de o sută de ori!

Apariția fraților mei mă face să mă încrunt și mă răstesc la ei fără voie.

-Ce căutați aici?

-Kim și Hailey, rânjește Holden iar Heaton îl completează imediat.

-Sam și Marlene, și toți patru izbucnim în râs.

-Prefer oricând să mârâi tu la mine sau să facem un meci de box decât să îmi refuz nepoata sau să le supăr pe cele trei! își da Holden ochii peste cap. Dar voi vorbiți liniștiți, noi doar o să privim și o să ascultăm, imaginându-ne că ne uităm la o telenovelă, îmi spune încântat și aproape că mă tentează să îi dau din nou una după cap, așa cum făceam în tinerețe.

TRIPLU "H" vol.2  (publicată)Where stories live. Discover now