Life is just a game. #2

25 3 0
                                    

Já vím, chceš jen vyhrát, kamaráde. Život je jenom hra. (Palaye Royale - Morning Light)


Rhiannon.

Téměř všechny v té místnosti jsem nemohla vystát. Parta zoufalců, co si každý týden vylévají srdíčko, sdělují si pokroky a předstírají, že jsou v pořádku. Blbost.

Abych vám to trošku objasnila. Abby řeší frustraci trávou a nejednou přišla na schůzku pod vlivem alkoholu natolik, že téměř nedokázala stát. Všichni předstírali, že si toho nevšimli a že nevidí, jak zle na tom je.

Oliver nedávno přestal brát svý antidepresiva (což jsou, mimochodem, vážně sračky, které vám rozhodí celé myšlení). Každý pátek ho vyzvedávám v baru, protože sám by domů nedorazil.

Anette se každou schůzku usmívá a chlubí, jako moc toho snědla a že se konečně smířila se svým tělem. Nikdy ale neřekne, kolik z toho nakonec skončilo vyzvraceno v záchodě. Nikdy neřekne, že svý tělo nenávidí.

A to jsou jen ti, které dobře znám. Vím, že se tu všichni přetvařujem. Vím, že Lenny na tom s alkoholem není tak dobře, jak vždycky říká a že to už dlouho táhne s Jude.

Tohle místo je plný falešných lidí, co se snaží někomu zavděčit.

Byl zase čtvrtek a do Podzemí přišlo pár nových tváří. Snad ze zvyku jsem je sjela pohledem. Rádobysexy holka, co se s někým odsud vyspí a už se tu nikdy neukáže. Jayde. Blonďáček, který by nejraději říkal pravdu - ten to tu dlouho nevydrží. Johnny. Slušňáček s neslušností v očích, možná bude na schůzky chvíli chodit, ale rozhodně nikdo, s kým bych dokázala vést rozhovor. Sebastian.

A přece mi další dvě osoby padly do oka.

Jeden se představil jako Nicolas, druhý byl Alec. Nicolas proto, že ani trochu nezapadal a vůbec si to neuvědomoval. Alec z toho důvodu, že i když si byl svý odlišnosti vědom, nechtěl nebo neměl zapotřebí to ukazoval lidem. Ani u jednoho z nich jsem si tím nebyla jistá, víte, i můj šestý smysl a odhad na lidi se občas plete.

Abych vám trochu vysvětlila, o co v tomhle porovnávání jde. S Oliverem jsme si, pro zpestření těch schůzek, vymysleli jakousi hru. Když přišeli noví, vybrala jsem mezi nimi ty, se kterými by se mohl dát trávit čas. Většina z nich nedokázala vystát naše názory nebo hudbu, moc dlouho nevydrželi naši společnost. Přesto jsem díky tomu poznala Abby a Anette, kterým jsem dokázala důvěřovat.

Hloupá hra, já vím. Jenomže co jiného byste zrovna od nás chtěli?

Je to zábava, hrát si s lidmi.

To všechno jsem se naučila od ní.


BezčasíWhere stories live. Discover now