Bölüm 23 Huzurum

7.4K 262 34
                                    

Dün yazmaya başladım ve bu gün bitirdim.Bölüm gerçekten çok içime sindi.Ve yazarken karışık duygular yaşadım.Kendimi Selim'in yerine koydum.Gerçekten çok acılı biri ve onu yazarken zorlanıyorum.Onun fikirlerini düşüncelerini yazmak zor.Bazı okuyucular Selimin ağzından yaz diyor.Ama gerçekten o karakter çok zor.Ve ben onun ağzından yazsam gerçekten bölümler çok geç gelir.Şebnem daha kolay!
Ama belki ileriki bölümlerde Selim'in ağzından olur...

Bölümü çok seveceksiniz.Yorumları eksik etmeyin.Keyifli okumlar....

Zaman onun yüzüne duyduğum hayranlığı azaltmamıştı ve böyle bir şeyin mümkün olmadığına da emindim.Bakışılarım soğuk yüzünde gezinmeye başladı.Kusursuz yüzünün üzerinde,sanki sanat eseri gibi oyulmuş,kalın dudakları vardı.Gözlerine baktığımda dudağını kenarı kıvrılmışdı soğuk ama yumuşak elini yüzümde gezdirdimeye başladığına heycandan gözlerimi kıpıştırdım.Gözlerine baktığımda düşüncelerim alak bulak oluyordu.Lanet olsun sanki gözlerinde kayboluyorum ve beni en derinliklerine çekiyordu.İlgi odağım sadece ela gözleri oluyordu.
Ona bakarken bacaklarım adeta süngere dönüşürdü.Birazda başım dönerde ve bu büyük ihtimalle ona bakarken yine nefes almayı unutmamdı.

Bu duruma onun bakış açısından baktığımda benim gibi düşünmediğini ve kendi istediyini yapan biriydi.Bir eli yanğımdayken diğer tam kalçamın üzerinde parmaklarıyla dans ediyordu.Bakışlarını gözlerimde çekerek boynuma baktı.Biraz yaklaşıp kulağıma fısıldadı.

"Sana fikrini sordum ama bunun benim için hiç bir önemi yok ve olmayacakda."Boğazımdaki düğüm git gite büyürken zorla yutkundum.Sıcak nefesine boynuma üfleyip ısırdı.Evet ısırdı canım o kadar yanmıştı ki acıyla inleyip gözlerimi sımsıkı kapattım.Dişlerini çekip ısırdığı yeri öpmeye başladı.Duvarla arasında sıkışmıştım her seferinde sertliğini bacak arama yerleştiriyordu.Boynumda oyalanmaya devam ederken dışardan gelen sesler daha çok ilgimi çekmişti.Sımsıkı kapattığım gözlerimi açıp camdan dışarı bakmak istedim.Boylandığımda boğazımdan tutup başımı duvara yasladı.Bu adam gerçekten ne istiyordu benden?Acı çektirmekmiydi amacı?Belimdeki elini kalcama indirip eteğimin uç kısımlarında gezemeye başladı.Boynum acırken nihayet orayla ilgilenmeyi bırakıp çenemden öpmeye başladı.

"Selim bey?" Kapı çaldığında homurdanıp boynuma tekrar indi."Selim bey ordamısınız?" Hızlı ama korkak çıkan sesimle konuştum.

"Seni çağırıyorlar." Belimden tutup beni yatağa itmeye başladı.Kapı hala çalıyordu.

"Selim bey Aras bey." Yatağa yatırıp üzerime uzandı."Aras bey dışarda kavga ediyor."

"Aras?" Dedim Selimin göğüsünden iterek.

"Siktir et Arası?" O kadar ağırkı itmekte bile zorlanıyorum.Üzerimden hızla kalkıp kapıyı açtı."Ne istiyorsun lan?" Adam içeri boylanıp bana baktı.Üzerime baktığımda elbisemin omuzu inmişti etek kısımıda yukardaydı hızlı şekilde üzerime düzelttim ayağa kalktım.

"Efendim Aras bey dışarda kavga ediyor."

"Ne?" Hızla Selimin yanından geçmek isterken kolumdan tuttu.

"Ayırsanıza lan beni niye çağırıyorsun?!" Adam Selim'in kulağına eğilip bir şeyler söyleyince Selim yine öfkelendi.Siyah giyen adamı kenara itim koşar adımlarla merdivenlerden indiğinde bende peşinden indim.Hala dışardan sesler geliyordu.

"Ne oluyor lan burda?" Arkasından geldiğimi bilmiyordu.Arası arabanın önüne yaslanmış gülüyordu.Hızlı adımlarla yanına gittiğimde Selim şaşkın,öfkeli bakışlarla bana baktı.

Çıkmaz Sokak Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin