Bölüm 2 Kölemsin

12.2K 344 26
                                    

Belli belirsiz o çekik gözlerine bakıyordum.Neden ben diyordum kendi kendime.Neden?Kavradığı kolum artık acıdan uyuşmuştu.Acı kolumda değildi aslında sol tarafımda göğüsümün en derinliklerindeydi.Göz yaşlarım kendiliğinden yanaklarımı bulmuştu.Bunun farkında olduğu halde hala kolumu sıkıyordu.Ondan kuttuluşum yoktu gözleride de gördüğüm tek şey buydu.

Ondan kurtuluşum yoktu.

Belki yarın kaça bilirdim.Bu gün onu kızdırmak yerine uyumayı tercih ederdim ama nasıl uymak işte sorunda tam burdaydı.Sol elimle göz yaşımı silip sakince konuşmayı denedim.

"Tamam istediğini yapacağım." Sıkıca kavradığı kolumu yavaşça bıraktı.Gördüğüm sadece kolumda kızarık paramak izleriydi yüzümü buruşturarak sol elimle kolumu ovmaya başladım .

"Ne istediğini söyle sadece niye susuyorsun konuşsana?" Bir adım geriye atıp içkisinden bir yudum alıp konuştu tehtitkar bakışlarıyla.

"Benim için ne yapa bilirsin sen?"Tekrar bir yudum aldı ama sanki içkiyi içmiyordu ağzında biraz tutum sonra içiyordu.İçimde kendime güven hiss kat kat büyürkün düşündüğüm tek şey onun istediğini yapmak ve burdan uzaklaşmaktı.

"Ne istersen dedim ya ne istesen yaparım." Ne yaptığımı bilmeden bir adım ona doğru yürüdüm bir adım daha attım titreyen dizlerimle.Ne yaptığını anlmazcasına bakıyordu.Demin onunla kavga ederken şimdi ona doğru daha çok  yaklaşmıştım.Benim belimden tutup kendine çekti.

"Sen benim kölemsin!" Kurumuş dudaklarımda sıcaklık his ettim.Erkeksi eli yanağımı kavrarken beni daha çok kendine çekti.Şaşkınlığımın üzerine dudaklarımı zorla aralayıp üst dudağımı emdi.

Sonra fark ettim beni ö-pü-yor...

Çıkmaz Sokak Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin