3.Sklenice šampaňského

31.2K 1.4K 27
                                    

Elena

Nemohla jsem popadnout dech. Kdo to sakra byl? Určitě nějaký voják jednoho z našich hostů dole. Ale musím uznat, že byl neuvěřitelně sexy. Ještě teď se mé tělo klepalo z jeho blízkosti. Musela jsem se ale rychle vzpamatovat, protože čas utíkal a já jako vždy měla zpoždění.

V tuto dobu jsem už měla být dole mezi hosty ale prostě jsem si nemohla odpustit, se jít podívat na Bellu, jak jí to sluší. Rychle jsem se učesala, upravila si svůj make up a vydala se za Bellou. U ní už byla matka, která jí pomáhala s posledními úpravami. Jako vždy, Bella vypadala úchvatně. Na sobě měla krátké bíle šaty a její blond vlasy byly rovné, jako podle pravítka.

Když si matka všimla mé barvy šatů a šaty Belly, otráveně řekla ,,Musíš se jít převléct, Eleno. Nemůžete mít s Bellou stejnou barvu šatů".

Chápavě jsem kývla, rychle jsem se usmála na Bellu a rozeběhla se rychle převléct, i když na mých podpatcích to bylo těžké. Moc šatů jsem neměla. A tak jsem sáhla po černých krajkových koktejlkách po stehna. V zrcadle jsem se prohlížela, jak mi sluší, když do mého pokoje vešel Sandro.

,,Co se děje?" řekla jsem nezajímavě a dál se prohlížela, jestli nejsou tyto šaty přehnané. ,,Už na tebe všichni čekají.... Mimochodem, ty šaty ti moc sluší, ale být tebou rozpustím si vlasy. Nesluší ti svázané".

Usmála jsem se na něj. Někdy jsem za Sandra byla ráda. Rychle jsme si své vlasy rozpustila a několikrát si je přeběhla prsty. Sandro mi nabídl rámě, které jsem s úsměvem přijala.

Máma s Bellou už čekali před sálem. Kupodivu jsem vůbec nebyla nervozní, ale kdybych byla Bellou, tak bych asi nemohla ani dýchat. Sandro se ke mně sklonil ,,První vejde tvá matka s Bellou, my se pak nenápadně vplížíme dovnitř, aby si nás tvůj otec nevšiml".

Kývla jsem. Sandro mi už tolikrát pomohl, abych se vyhnula výprasku. Jsem opravdu ráda, že to je zrovna můj bodyguard. Bella se na mě naposledy ohlédla, než jí matka doslova vtáhla do sálu.

,,Tak, teď počkáme ještě minutku, všichni budou uneseni tvou sestrou a nás si nikdo ani nevšimne" zašeptal Sandro. Poslala jsem mu úsměv jako odpověď. ,,Teď" zavelel Sandro, rychle otevřel dveře do sálu a rychle se mnou proklouzl dovnitř.

Měl pravdu, všechna pozornost byla na mé sestře, která stála uprostřed sálu s matkou, otcem a několika dalšími hosty.Zvědavě jsem se rozhlédla po místnosti, jestli náhodou zahlédnu toho cizince. Ale nikdy jsem ho neviděla. Určitě to byl nějaký voják, který teď hlídá před domem.

,,Říkal jsem ti to, nikdo si tě nevšiml. Teď mě omluv, musím rozdat pár rozkazů" pousmál se na mě Sandro a zamířil ven se sálu. Sedla jsem si k křeslu u okna a natáhla se pro skleničku šampaňského. Nepohodlně jsem se zavrtěla. Měla jsem takový pocit jako by mě někdo sledoval, ale když jsem se rozhlédla, nikoho jsem nezaznamenala.

,,Kde je Elena?!" zavolal můj otec. Polekaně jsem poskočila. Co mi asi tak chtěl? Nervózně jsem se postavila a on si mě v tu chvíli všiml. Pousmál se a ukázal mi ať jdu za ním ,,Chci ti představit tvé nové příbuzné" zavolal.

Otráveně jsem zasténala, opravdu jsem zrovna teď nechtěla poznat toho krutého bastarda a jeho rodinu, ale neměla jsem na výběr. Došla jsem k nim a postavila se vedle mého otce. ,,Tak vážení, tohle je má druhá dcera Elena" řekl hrdě otec, ale já poznala tu jeho ironii. Pravda byla, že na mě nebyl moc pyšní. Podle něj jsem byla až moc nepředvídatelná a tvrdohlavá. Několik hostů se na mě otočilo. Rychle jsem je všechny sjela pohledem a v tu chvíli jsem šokovaně vyvalila oči. Mezi nimi byl ten cizinec. Když viděl jak šokovaně se na něj dívám, nasadil svůj arogantní úsměv. Pomali se mě zmocňoval hněv. Kdo si myslí, že ten arogantní blbec je? ,,Eleno tohle je Nico Luciano, tvůj budoucí švagr"řekl mi otec a já nemohla popadnout dech.

Pokud jsem před chvílí vypadala srandovně, tak teď jsem byla opravdu k popukání. Pořádně jsem si ho prohlédla, protože v pokoji jsem na to neměla čas. Byl vysoký a dobře stavěný. Jeho tvář pokrývalo mírné strniště, zatímco jeho tmavě hnědé až černé vlasy byly v sexy rozcuchu. Podívala jsem se do jeho hříšných očí, které měli světle modrou až šedou barvu. Nemohla jsem se rozhodnout jaká barva to byla. Ale co jsem věděla určitě je, že byl opravdu sexy, ale byl taky určitě velmi nebezpečný a krutý. Otec mi představil i Nicovy rodiče, ale těm jsem nevěnovala tolik pozornosti, protože mě Nico pořád rozptyloval. Nepřestávala jsem na sobě cítit jeho pohled. Po chvíli jsem se omluvila a zamířila zpět ke svému místu u okna.

Takže ten cizinec...ten sexy cizinec je Bellin snoubenec? Vzala jsem si ze stolu další sklenici šampaňského a napila se.

,,Podala by jsi mi taky jednu?" ozvalo se za mnou. Polekaně jsem se ohlédla. Stál tam on. Nico. Beze Slova jsem mu podala jednu sklenici šampaňského a otočila se k němu zády. Byla jsem z něj nervózní.

,,Víš že je neslušné se k člověku otáčet zády?" ozval se znovu. Naštvaně jsem zavrčela. Opravdu mě chtěl provokovat? Otočila jsem se k němu a založila si naštvaně ruce na hrudníku.

,,To je lepší" řekl a znovu mě začal hltat svým hladovým pohledem. Otráveně jsem na něj protočila oči ,,Víš, že je nevhodný se takhle dívat na sestru své snoubenky!".

Nico se pousmál ,,Nemůžu si pomoct. To tvé tělo je jako tělo bohyně". Tohle mi ještě nikdo neřekl. Naštvaně jsem se na Nica podívala ve snaze ho odradit od říkání takových věcí. Ale jako by to Nica ještě více pobídlo ,,Je tolik věcí co bych chtěl s tím tvým tělem dělat". Šokovaně jsem zalapala. Tak tohle už bylo příliš.

,,Jak se opovažuješ?!" řekla jsem mu šokovaně ,,Takové věci máš říkat své snoubence a né mě!". Nico se zamyslel než řekl ,,Možná, že je říkám své snoubence". Nechápavě jsem se na něj podívala, než jsem ho beze slova obešla a odešla na druhou stranu sálu.


Mafiánův majetekKde žijí příběhy. Začni objevovat