SOUL PROXIMITY.

1.8K 132 179
                                    

-Önceki Bölüm-

''Nişanlın nerede?''

Bir süre cevap vermedi fakat daha sonra derin bir nefes aldı.''Bir yerlerde çalışıyor.'' diye cevap verdi.Ona biraz daha yaklaştım ve ''Şanslısın ki...yüzüğün yanında.'' diyip elimle gümüş yüzüğü gösterdim.Gözleri tekrar yüzüğe gitti ve uzaklara daldı.O an yapabileceğim tek şeyi yaptım ve ''Görüşürüz.'' diyip yanından ayrıldım.

Onu kendi karmaşası içinde bırakmayı tercih ettim.

Çünkü o da aynı şeyi Nick'i seçerken bana yapmıştı.

Beni kendi karmaşamın içine hapsetmişti.

-Şimdiki Bölüm-

''İnanılmazdım.'' Nick ve Harry evden okula gitmek üzere beraber çıkarken aynı zamanda dün geceki yaşananları Nick anlatmaya başlamıştı.

''Yapabileceğini biliyordum.'' dedi Harry soğuk ses tonuyla.

''Seyircilerin başta şüpheleri vardı.Elbette,onları suçlayamam.Ama fikirleri ben çalmaya başladığımda değişti.Ortalığı kasıp kavurdum ve en sonunda-''

''Seyirciler büyülendi ve bayıldılar.'' dedi ve Nick'in lafını tamamladı.Henüz ona dün Harrisburg'da olduğunu söylememişti ve ona orada olduğunu söylediğinde yüzünün ifadesini merak ediyordu.Düşündüğü gibi bir şeyin olmamasını umuyordu sadece.

''Beni ayakta-''

''...alkışladılar.'' diyip tekrar sözünü kesti.Nick bunların tesadüf olduğunu düşündü ve devam etti.

''Ve koca bir buket-''

''Beyaz gül.'' dediğinde Nick onun bu kadarını da tahmin edebileceğini sanmıyordu.Harry'nin olduğu yerde durmasıyla o da durdu.Bu iyiye işaret olamazdı.Nick gerildi ve kaşlarını çattı.Avuç içleri terledi.

En sonunda ''Ben de oradaydım.'' dedi.

''Orada mıydın?'' Nick'in suratı bembeyaz kesilmişti.

''İlk gösterini kaçıramazdım.Bu yüzden Sarah'ın arabasını aldım.''

''Harrisburg'e kadar araba mı kullandın?Neden bana söylemedin?''

''Kızacağını düşündüm.Ayrıca menajerin sürekli etrafındaydı.Ben de uzaktan izledim.'' dedi Harry ve yürümeye devam etti.Nick ise peşinden gelerek ''Peki ne gördün?'' diye sordu.

''Değerli hayranlarınla konuştuğunu gördüm.''

''Gelip beni onlardan kurtarmalıydın.'' Nick iyi keman çalmasının yanında ayrıca harika da oyunculuk yapıyordu.Sadece Harry henüz bunun farkında değildi.

Harry ''Rahatsızmış gibi görünmüyordun.Özellikle de şu sevimli çocuklayken...'' dedikten sonra Nick onu kolundan yakaladı ve ''Hangi çocuk?'' diyerek durdurdu.

''Salondan birlikte ayrıldığın...'' Harry vereceği cevabın mantıklı olmasına dua etti.Onu içten içe hala kaybetmek istemiyordu.Aşkın onu bir kez daha yüzüstü bırakmasını istemiyordu.

Nick gözlerini devirdi ve ''O mu?O bir müzik öğrencisi.Benden birkaç tavsiye istedi,hepsi bu.''dedi.

''Hepsi bu mu?'' Harry masum, kıvırcık saçlı ,gamzeli bir çocuktu ve saftı da.Bu cevapla ikna olmuştu ama elbette bundan sonra ona karşı güven sorunu yaşayacaktı.

''Evet.Üst düzey eğitim hakkında konuştuk.Gay olduğunu bile sanmıyorum.''

Harry güldü ve imalı bir şekilde ''Benim durduğum yerden keman çalmaktan daha iyi sakso çekebilirmiş gibi görünüyordu.'' dedi.

SUNSHINE(Larry Stylinson)Where stories live. Discover now