11 (The End)

1K 101 4
                                    

„Louise miluju, ale ty to moc dobře víš. Obětoval bych pro něj celičký svůj život, ale víš, že duše je ještě nad životem, nemohu ti ji jen tak předat. Mohl bys jí krutě zneužít a zneužít ji proti mně, Louisovi, ale i celému světu. Víš vůbec co všechno je v ní uložené?!" vyjel na mě. Ze začátku byl jeho hlas velmi tichý, jakoby mě káral děda, ale postupem se zvyšoval, až se Harry podobal mé babičce, která mě pyskovala i za neustlanou postel.

„Samozřejmě, že to vím, ty můj sladce naivní andílku. A co si myslíš, že s ní asi tak udělám, hm? Zničím tebe, Louise i celý svět, který mi už teď líbá nohy."

Možná si myslíte, že tímto jsem si to u něj posral, ale Harry se nakonec připlazí zpět, protože je to opravdu jediná cesta, jak být s Louisem. Jediná.

A taky jsem měl pravdu. Stalo se to asi týden po našem posledním rozhovoru. Harold se ke mně jednou v noci zlomeně připlazil a prosil mě, abych mu pomohl a byl ochotný mi dát cokoli, co si jen budu přát, já však trval jen na jedné věci, jeho duši. Bude to jako skvost do mojí sbírky. Bude to perfektní, až si ji budu po večerech prohlížet a ptát se sám sebe, co mě kdysi donutilo, mu tu nejdražší věc, co má každá bytost v sobě, sebrat.

Ale i přes všechnu špatnost jsem souhlasil a zavedl Harryho do opuštěného údolí, kde bylo dokonalé prostředí pro moje kouzlo a hlavně dokonalá atmosféra, bylo to takové tajemné a měsíční svit ozařoval naše pokožky. Svítili jsme jako Edward na slunci.

Postavil jsem Harryho doprostřed průzračného jezírka a vyvolal kouzlo, které se zjevilo jako šedá mlha a Harryho pohltila. Nebyly vidět ani jeho zářivé zelené očka, která mi tolikrát připomínala, jak moc jsem ho kdysi miloval. Teď však patřil Louisovi a Louis patřil Harrymu. Nemohl jsem jim dál zabraňovat v jejich vztahu a tak jsem se rozhodl jim pomoct za cenu, která nemá náhradu ani se nedokáže nahradit. Jenže Harry, ani Louis netušil, že díky tomu, že Harold přijde o duši, přijde i o veškerý cit, lásku a přátelství, které si kdysi k Louisovi a jiným lidem vybudoval. Až to Louisovi dojde, bude ho muset naučit znovu milovat a jaká je šance, že se to znovu podaří? Skoro nulová...

Šedá mlha se rozprostřela a Harry se přede mnou zjevil v plné kráse a představte si, byl z něj člověk. Jen nad ním zářila taková malinkatá bílá věcička, která pomocí mých kouzel připlula ke mně a sama od sebe zapadla do mé kapsy, z kama ji vylovím, až budu pěkně doma a v bezpečí, relativně.

Zavedl jsem Harryho k Louisovi, spíš jsem ho k němu odnesl, protože Hazz nebyl schopný ani chodit, jak moc byl vyčerpaný. Jakmile ho Louis uviděl, vrhl se mu do náruče a celého ho zlíbal. Až teď jsem si uvědomil, jak moc je jejich láska silná a jak moc jim na sobě záleží. Jsou jako dva magnety, dva cuplíky puzzle, jedna duše, která touží po Harrym. Čím déle jsem se na ně díval, tím déle jsem v jejich lásku opravdu věřil.

Asi jste čekali, že to takhle skončí. Mám jakýsi blok a prostě mi nejde napsat další část, proto jsem na rychlo napsala něco jako dočasný konec, který, až se mi vrátí chuť, vymažu a budu opět psát. Jen se mi nelíbí, že je tahle povídka otevřená a já nepřidávám díly.


Human and Family [Pokračování Sex Contrast]Where stories live. Discover now