3

1.1K 119 4
                                    

„Miluju tě, Harry... a nikdo mi tě nesebere a už vůbec ne Azrael,"„Nemáš mu co rozkazovat, rozumíš?"

„Nevlastníš ho a taky nikdy nebudeš! Harry je můj, jen můj a já se o něj nehodlám dělit s takovým k******, jako jsi ty! Harry je krásný, milý a naprosto dokonalý na rozdíl od tebe, takže na něj nemáš sebemenší nárok šahat a vůbec, prostě se ho už nedotýkej!"

„Měl jsem v plánu s tebou zažít romantický sex, ale když budeš takhle provokovat, tak tě tvrdě ošukám, že se nebudeš moct pár dní ani pohnout."

„Ty ani netušíš, jak moc mě to vzrušuje, vidět tě trpět v mých dlaních."

You remember?

***

Jakmile jsem však sebral poslední zelený papírek, který byl hodnotě 20 liber, všiml jsem si, že něco bílého je zespoda přilepené. Otočil jsem bankovku a uviděl bílé načechrané peříčko, které bylo přidělané kouskem lepící pásky a povlávalo ve směru větru, a které mohlo patřit jen jediné nadpřirozené bytosti...

Louis

Pamatuješ si, jak jsme se poprvé potkali? Jak se naše oči poprvé střetly, jak mezi námi přeskočila sotva viditelná jiskra, ale mi ji však zaznamenali.

Pamatuješ si, jak jsem tě sváděl? Lákal jsem tě k něčemu, o čem si ani nepřemýšlel a přímo se to protivilo tvým zásadám.

Pamatuješ, jak jsem tě překvapil svým požadavkem, aby sis mě vzal a pomiloval mě? Jak si stvořil nádhernou a načechranou postel, která nás přímo vybízela, abychom ji využili tím nejmravnějším způsobem. Byl si strašně nejistý a vystrašený. Bál ses, že mi ublížíš? To já nevím, nikdy si mi to totiž neřekl a já se tě ani neptal. Nepotřebuji to vědět, stačí, když vím, jak mě miluješ. Všiml jsem si, jak po mě vždy nenápadně koukáš a myslíš si, že tě nevidím. Naopak. Skoro vždy jsem zaznamenal tvoje okukování a ještě jsem si to užíval.

A možná si budeš pamatovat naši první soulož. Byl a je to nezapomenutelný okamžik, který je vyryt v mé paměti sakra hluboko a jen tak se ho nezbavím. Ještě teď cítím, jak mě naplňuješ a jak sténáš mé jméno, což byla slast pro mé uši.

Víš moc dobře, že na tebe každou sekundu myslím, a že tě znovu hledám. Doufám, že na mě moc nespoléháš, protože město je veliké a možnost, že tě skutečně najdu je malinká. Ale já to nevzdám. Nikdy!

Miluji tě tak strašně moc, až mě to bolí. Puká mi z toho srdce a všechny ostatní orgány, které zajišťují mé přežití. Jenže já nechci žít bez tebe, rozumíš?! Nechci! Nestojím o žití bez tvých polibků a dotyků, bez tvého ustavičného zeleného pohledu, bez tvých kudrnatých vlásků, ve kterých se rád prohrabuji a hlavně za ně tahám, abych ze sebe aspoň trošku uvolnil napětí z rozkoše, kterou mi způsobuješ jen a jen ty.

Vím, jak si na mě vždy myslel a na jaké si myslel věci, když jsem se tě náhodně dotkl. Harry, vím to. Četl jsem ti myšlenky. Promiň, nemohl jsem odolat. Tvá mysl je tak zajímavá, strašně mě uchvátila stejně jako zbytek tvého dokonalého těla bez sebemenší chybičky.

Jsem strašně rád, že jsem dostal možnost tě poznat blíž, že si mi odpustil i po mé nehorázné zradě a lži, díky které jsem si tě vlastně všiml a díky které to všechno začala. Zvláštní, nemyslíš?

Azraelův zákeřný plán nás svedl dohromady a upevnil naše city, hlavně ty mé. Díky tvému odchodu jsem si uvědomil, jak moc mi na tobě záleží a stále si to ještě uvědomuji. Přesto však nechápu, jak ty, zrovna ty, můžeš milovat takovou bytost jako jsem já. Nejsem pro tebe dost dobrý. Jsem zkažený a prolezlý skrz na skrz hříchy, které si ani ty nedokážeš představit a na které nejsem vůbec pyšný. Jak bych taky mohl? Zrovna některými jsem ti totiž ublížil a za tohle se budu nenávidět do té doby, dokud tě znovu nesevřu v náruči a nezašeptám ti do ouška, jak moc si tě vážím a jak moc tě miluji.

Možná je to můj trest a moje šance na smytí všech zkažeností.

Opět si mi byl ukradnut a já tě opět ztratil. Jsem však přesvědčen, že mě najdeš a zachráníš, nebo se ke mně přidáš.

Tvé náznaky, že si mi poblíž, a že mě hlídáš a sleduješ, mě dělají neskutečně šťastným, protože vím, že si mě i přes tu velkou propast mezi námi neopustil.

Možná jsem si malinko cítil tvoji přítomnost, protože mě ve spánku něco zašimralo na tváři, já to však moc nezaregistroval. Myslel jsem si, že je to noční vánek, když jsem však objevil peříčko, došlo mi, že i moji první noc v lidském těle si mi byl na dotyk blízko.

Děkuji ti Bohu, že mi tě poslal do cesty a dovolil ti, aby ses do mě zamiloval.

Děkuji Azraelovi (sám se tomu divím), že nás dal dohromady, přestože tě tak strašlivě týral a ubližoval nám. Mě psychicky, tebe fyzicky.

Děkuji tobě, Harry, že jsi po celou dobu byl u mě a ani teď si mě neopustil.

Tohle je naše životní zkouška. Zkouška, která dokáže, jak moc je naše láska silná a pevná a já ti přeji, aby si byl silný. Tohle není naše první ani poslední překážka, která nás čeká. Ale mi je všechny zvládneme.

Navždy tě budu milovat...

Human and Family [Pokračování Sex Contrast]Where stories live. Discover now