Din perspectiva lui Damien: Sunete de tobe si Crystal

31 5 0
                                    

Cine se gandea ca tanara stapana poate sa fie o fire asa de blanda si saritoare? In ciuda gustului sau in materie de haine si a machiajului sau putin cam inchis si mult pentru gustul meu,Crystal Black e o persoana buna. Pe cat de firava pare,nu m-a lasat sa duc singur sacosele in casa,desi le-as fi putut duce pe toate cu degetul mic daca nu ar fi fost ceilalti muritori de fata. Tanara domnisoara nu inceteaza niciodata sa ma surpinda. Poate asta e fix ceea ce gasesc atat de atragator la sufletul ei... 

Meditez la toate astea in timp ce pregatesc cina.  Tanara stapana sta pe canapea in sufragerie si pare ca doarme. Arata ...aproape angelic. Dar sarmele alea din urechi imi striga privelistea asupra fetei ei delicate. Ma apropii de ea incet si i le scot. Nici o reactie.Cu auzul meu fin pot sa aud zgomotul tobelor si ceea ce par a fi niste tipete? Asta se numeste muzica in secolul asta? Sunt putin confuz. Ultima data cand am facut un pact cu cineva muzica de opera si sonatele erau extrem de apreciate. Alea au fost alte vremuri...mai ca oftez. Pun mica masinarie  zgomotoasa cu sarme in buzunar si ma aplec astfel incat fata sa imi fie fix deasupra fetei ei.

-Tanara stapana..soptesc.Nici o reactie. Pare atat de linistita incat nici nu ma aude. Ii dau o suvita de par de pe fata si ii ating gatul usor,chiar in zona in care sigiliul contractului ce ne leaga este vizibil.Apoi o mut pe unul dintre obrajii ei.

Am uitat ca nu vrea sa o numesc asa...

-Crystal...isi deschide incet ochii ei mari si albastrii si se uita cu curiozitate la mine. Zambeste atat de frumos.

Cred ca si eu zambeam. 

Apoi brusc,se inroseste. Si se ridica in viteza apoi imi aplica o palma sonora. 

-C-c-ce vrei?

-Cina e gata,stapana mea. Fac o plecaciune usoara si plec in bucatarie inca socat de pedeapsa de la ea.

Apoi, imi pica fisa!Crystal e posibil sa fi racit,doar pielea ei era atat de fierbinte!


CrystalWhere stories live. Discover now