Ceea ce vad dimineata (perspectiva necunoscuta)

63 4 2
                                    

Soarele rasare umpland cerul de nuante de portocaliu,rosu,galben,roz si putin mov,in timp ce norii sunt alungati de vantul diminetii.
Frunzele trandafirilor si hortensiilor din gradina sunt presarate cu picaturi fine de roua.De undeva din departare se poate auzi cantecul ragusit al unui cocos.
Pe presul din fata casutei din mijlocul gradinii cu trandafiri si hortensii doarme o pisica fara stapan.
Usa acestei case se deschide,iar un tanar inalt,imbracat intr-un costum de gradinar iese ducand o foarfeca de gradinarit in mana.Zarind pisica din prag,se intoarce si-i pune alaturi un bol mic cu lapte. Fata lui in mod normal sobra e luminata atat de soare cat si de un zambet. Desi pisica doarme,faptul ca o stie acolo il incanta. Pleaca apoi sa faca treaba pentru care vroia sa iasa: sa aleaga cei mai frumosi trandafiri pentru decorarea mesei la care va lua micul dejun stapana lui.
Probabil ca termenul acesta va surprinde. Si totusi,suntem in secolul XI, dar in cazul lor,acesta e purul adevar.Ea,tanara cu parul blond,aproape alb,care nu are cum sa aiba mai mult de cincisprezece ani si care acum viseaza cel mai probabil in patul ei de la etaj,este stapana tanarului cu par negru si putin ondulat,tanar care ar face absolut orice fata i-ar cere.Si asta deoarece sunt legati.Legati de un contract.

CrystalWhere stories live. Discover now