Majordomul sau,la treaba! (perspectiva necunoscuta)

34 5 1
                                    

Majordomul intra pe usa casei dupa ce se opri pentru putin timp in prag. Parea ca a simtit ceva. Se uita spre ciresul din apropiere,dar prezenta ce i-a atras atentia a disparut. Cu zambetul pe buze,se duse spre Hana si o mangaie pe burtica.Pisica incepe sa toarca,asemeni unui motor.
-Acum ar trebui sa trec la treaba!
Isi da jos sacoul si-si pune peste camasa imaculata un sort roz.
Se apuca de curatenie. Casa nu e mare,dar totusi se umple repede de praf. Sterge portelanurile chinezesti,apoi da cu aspiratorul. Lustruieste argintaria si totul,in mai putin de trei secunde. Urca la.etaj si intra in camera lui Crystal. Se uita dezaprobator la mormanul de haine de pe podea,dar apoi le pune in cosul de rufe si le duce la masina de spalat.
-Trebuie sa recunosc ca masinaria asta e extrem de utila.Ii spune pisicii,care-l urmarea peste tot.

Da si in camera adolescentei cu aspiratorul,schimba asternuturile de pat si aeriseste. Pune pe masuta de toaleta un vas cu trandafiri albi iar apoi iese. Se uita la Hana in timp ce spune:

-Mai e timp pana la pranz.Acum o sa ma joc cu tine! 

-Miau!

Damien se apleaca si incepe sa o mangaie pe Hana iar apoi,cu extazul citindu-i-se pe chip,incepe sa se joace cu pernutele roz ale pisicii.

Usa se dechide si apare Crystal. 

-Damien?! De ce lenevesti? Nu ai inca pauza. Crystal rosti toate astea pe un ton iritat.

Am uitat sa va spuns:azi Crystal a scapat mai repede de la scoala. Orele s au suspendat din cauza unei alarme de incendiu.

Ce frumos e sa fi elev uneori!

CrystalWhere stories live. Discover now